Flo-pak

››  6 producten

Vul lege ruimte rondom uw producten in hun doos op met schokwerend flo-pak

Is uw product kleiner dan de kartonnen dozen die u op voorraad heeft? Geen probleem! Want op Rajapack.nl bestelt u niet alleen kartonnen dozen in allerlei soorten en maten, maar ook ontzettend handig opvulmateriaal. Een van ons bekendste opvulmateriaal is Flo-pak. Dit zijn stukjes polystyreen waarmee u binnen een handomdraai elke verpakking opvult.

Benieuwd welk type Flo-pak bij uw zending past?

Het Flo-pak assortiment bestaat uit 3 verschillende soorten. De standaardkwaliteit is gemaakt van gerecycled materiaal. Daarnaast is deze super zacht en biedt het een goede bescherming tegen schokken of stoten. Super Green is, zoals de naam het al verklapt, zeer milieuvriendelijk. Dit materiaal is afbreekbaar bij contact met water en CFK-vrij. Nog beter voor het milieu is Flo-pak Natural. Deze is volledig gemaakt van maiszetmeel en verdwijnt in slechts enkele seconden door het met water te besproeien.

Bestel Flo-pak direct op Rajapack.nl!

Welk type u ook kiest, u kunt razendsnel elke verpakking opvullen met de handige dispenserdoos of mobiele dispenser vol opvulmateriaal. De speciale ophangsystemen voor deze dispenser kunt u ook simpel bij ons bestellen. En naast Flo-pak vindt u bij ons ook plastic buisnet, moffen, hulzen, beschermende randen en nog veel meer verpakkingsmateriaal.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.
Opvulmateriaal flo-pak® Super Green
 

Zoekresultaten filteren

  •  (335)
  •  (17)
  •  (6)

Merk

Gerecycleerd

  • 1 (2)

Kleur

Recycleerbaar

  • 1 (2)
Aantal referenties per pagina:
Lijst Raster
Sorteren op:
1
Opvulmateriaal flo-pak® Natural
1 referentie

Vanaf 25,85 € Excl. BTW
1