0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Opbergdozen

Breng uw archief op orde met deze archiefdozen en opbergdozen

Om al uw belangrijke documenten, dossiers en rapporten netjes en overzichtelijk op te bergen en te bewaren, zijn de archiefdozen en opbergdozen van RAJA de ideale oplossing. Er is een groot aanbod van formaten en modellen archiefdozen zodat u er makkelijk al uw kaften en ordners in kwijt kan. Zo blijft uw administratie en archief altijd mooi overzichtelijk en worden uw documenten veilig bewaard bij stockage.

Postdozen, verhuisdozen en archiefdozen online bestellen

Bij RAJA bestelt u met het grootste gemak uw dozen en verpakkingsmaterialen online. Dat geldt voor archiefdozen, maar bijvoorbeeld ook voor ordnerdozen en verhuisdozen. En heeft u grote hoeveelheden los papierwerk te archiveren, kijkt u dan eens naar ons uitgebreide assortiment dozen in A4-formaat.

Archiefdozen én het grotere werk

Het ene moment heeft u een bescheiden partijtje archiefdozen nodig voor uw personeelsadministratie, een volgend moment bestelt u per expres houten kisten en kartonnen dozen en containers voor zware producten en export. En dat is geen enkel probleem. Bij RAJA denken we altijd zo groot als nodig is en zoeken we voor elke verpakkingsuitdaging een passende oplossing. Zo kunnen we u van dienst zijn in alle takken van uw organisatie.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

9 referenties
Sorteren op: Relevantie