Kartonnen dozen

››  26 producten

Verpak en bescherm uw producten

Kartonnen dozen in witte of bruine variant zijn ideaal te gebruiken als verpakkingsmateriaal voor uw producten en goederen. Kartonnen dozen in enkelgolf zijn de lichtste kwaliteit kartonnen dozen. Afhankelijk van het gewicht en de breekbaarheid van uw product kiest u voor dozen in dubbelgolf of zelfs driedubbelgolf karton.

Kartonnen dozen voor elk product

Naast de standaard kartonnen dozen, die ideaal zijn voor verpakken en opslag hebben we in ons assortiment een scala aan kartonnen verpakkingsoplossingen. Zo zijn er dozen met speciale afmetingen, maar ook dozen voor specifieke producten als flessen, drukwerk of gevaarlijke stoffen. En ook voor verhuisdozen en archivering vindt u de beste oplossingen in onze webshop!

Altijd de ideale kartonnen verpakking

Kartonnen dozen zijn bij Rajapack beschikbaar in een groot aantal formaten, geschikt voor lichte en zwaardere producten. Voor elk product is er een ideale verpakking. En vindt u de perfecte kartonnen dozen niet tussen de standaardoplossingen? Dan hebben we bij Rajapack ook dozen op maat! Bij Rajapack laat u namelijk ook al uw exportcontainersverpakkingsmateriaal bedrukken met uw logo, merk of firmagegevens. Zo maakt u uw eigen, gepersonaliseerde verpakkingsmateriaal!

De kartonnen dozen van Rajapack

Weten wat Rajapack voor u kan betekenen? Naast een compleet assortiment bieden wij u graag professioneel advies over onze kartonnen dozen en andere verpakkingen.
Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.
Keuzegids
 

Zoekresultaten filteren

  •  (1.217)
  •  (387)
  •  (27)
  •  (144)
  •  (171)
  •  (45)

Merk

Kleur

Type golf

Recycleerbaar

Formaat

Aantal referenties per pagina:
Lijst Raster
Sorteren op:
12
Kartonnen dozen voor picking
4 Bestelcodes

Vanaf 0,97 € Excl. BTW
Kartonnen driedubbelgolfcontainer
8 Bestelcodes

Vanaf 18,85 € Excl. BTW
Bruine enkelgolfdoos Teckelbox
38 Bestelcodes

Vanaf 0,62 € Excl. BTW
12