Cadeaudozen voor flessen

››  10 producten

Flessen wijn in een mooie cadeaudoos

Een lekkere fles wijn of champagne cadeau geven wordt nog leuker als de flessen verpakt zijn in een mooie geschenkverpakking. Rajapack levert een groot assortiment cadeaudozen, speciaal gemaakt voor flessen. Mooie geschenkdozen, geschikt voor één fles, voor twee of voor drie. Onze cadeaudozen voor flessen zijn allemaal voorzien van een praktisch handvat. Zo kunt u de doos met flessen gemakkelijk overal naartoe dragen. En bent u op zoek naar een nóg chiquere cadeauverpakking? Voor de verpakking van meerdere flessen wijn leveren wij ook mooie geschenkkoffertjes.

Cadeaudozen voor flessen, flesverzenddozen en draagtassen

Wilt u schade bij transport voorkomen, dan kiest u voor cadeaudozen waarin de flessen van elkaar gescheiden zijn door een tussenwand. Dit voorkomt dat de flessen tijdens het transport tegen elkaar kunnen schuren of slaan. Zo weet u zeker dat uw flessen altijd onbeschadigd hun bestemming bereiken.

U kunt uw flessen ook individueel in een kartonnen hoesje verpakken voor u ze in een cadeaudoos zet. Zo’n kartonnen hoes is erg flexibel en past zich perfect naar de vorm van elke fles aan. Speciaal voor de verpakking van flessen hebben wij, naast het assortiment cadeaudozen voor flessen, ook flesverzenddozen met handmatige of automatische vakverdeling en diverse draagtassen voor flessen. Bezoek voor het totale aanbod aan flesverpakkingen en accessoires onze webshop.

Specialist in cadeaudozen en andere verpakkingen

Rajapack is Europa’s nummer 1 in verpakkingen. Dat betekent uiteraard dat we van wanten weten als het om cadeaudozen gaat. Voor flessen, maar ook voor uw drukwerk en andere verzendingen en cadeaus kunt u op een enorm aanbod dozen rekenen: zo hebben we 38 verschillende typen dozen in A4-formaat, maar ook dozen in formaat A7 tot A5, en zélfs dozen in A3-formaat, met vaste sluitklep of variabele vulhoogte. Zo vindt u bij ons altijd alles wat u aan verpakkingen nodig hebt.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.
Personaliseer GRATIS* uw draagtassen
 

Zoekresultaten filteren

  •  (1.212)
  •  (50)
  •  (32)

Kleur

Materiaal

Gebruik

Aantal referenties per pagina:
Lijst Raster
Sorteren op:
1
Flesverpakking, micro-golfkarton
3 Bestelcodes

Vanaf 0,95 € Excl. BTW
Flesgeschenkzakjes Decorum
3 Bestelcodes

Vanaf 6,50 € Excl. BTW
Presentatiekoffertjes
2 Bestelcodes

Vanaf 2,00 € Excl. BTW
Opruiming: flesverpakking Amarant
2 Bestelcodes

Vanaf 1,52 € Excl. BTW
Flessendoos met venster Hévéa
2 Bestelcodes

Vanaf 2,65 € Excl. BTW
Flesverpakking Classic
3 Bestelcodes

Vanaf 0,89 € Excl. BTW
Flesdraagkarton Horizon
3 Bestelcodes

Vanaf 0,70 € Excl. BTW
Doos voor champagnefles
2 Bestelcodes

Vanaf 0,86 € Excl. BTW
1