Flesverpakkingen

››  19 producten

Verpak flessen in een speciale cadeaudoos, verzenddoos of draagtas voor flessen

U bent op zoek naar de beste kartonnen dozen voor opslag of transport van flessen. En daarvoor bent u bij Rajapack aan het juiste adres! In ons assortiment hebben we duizenden artikelen op het gebied van verpakking, verzending en transport, waaronder meer dan 700 verschillende maten kartonnen dozen. Ook een ruime sortering aan flesverpakkingen. Van dozen met kruisverdelingen tot lakpapieren draagtassen.

Ons assortiment flesverpakkingen

Speciaal voor de verpakking en verzending van flessen (wijn, bier,...), hebben we een uiteenlopend aanbod aan flesverpakkingen: draagtassen voor flessen in lakpapier of kaftpapier, dozen met legbed of een kruisverdeling voor rechtopstaand verzenden, extra zware flesverzenddozen, champagnedozen en klassieke flesverpakkingen van golfkarton en cadeaudozen voor flessen. U vindt het allemaal in onze webshop! Kies voor kartonnen dozen enkelgolf, of dubbelgolf, in elegant wit of in bescheiden bruin, voor opslag of verzenden van enkele flessen of hele partijen.

Voor dozen met speciale afmetingen, of bedrukking met bijvoorbeeld uw logo of productinformatie, draaien wij onze hand niet om! Onze specialisten maken al uw dozen, platen en tussenbladen volgens de meest gebruikelijke Fefco-modellencodes, in enkel- en dubbelgolfkarton. Festapack, ons eigen ontwerp- en fabricageatelier, beschikt over de meest up-to-date machines voor al uw dozen op maat. En binnen tien dagen heeft u uw gepersonaliseerde flesverpakkingen al in huis!

Rajapack: voor uw flesverpakkingen én al uw andere verpakkingen

Rajapack levert niet alleen flesverpakkingen, maar bijvoorbeeld ook kartonnen dozen, verzenddozen, exportcontainers, omdozen en palletdozen, exportdozen, kisten, dozen voor drukwerk, verhuisdozen en archivering, verzendkokers, postdozen, verzenddozen en dozen voor gevaarlijke producten. Voor al uw verpakkingsuitdagingen hebben we zo een passende oplossing.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.
Personaliseer GRATIS* uw draagtassen
 

Zoekresultaten filteren

  •  (1.215)
  •  (50)
  •  (32)
  •  (18)

Materiaal

Gebruik

Aantal referenties per pagina:
Lijst Raster
Sorteren op:
1
Flesverpakking, micro-golfkarton
3 Bestelcodes

Vanaf 0,95 € Excl. BTW
Kartonnen mof
3 Bestelcodes

Vanaf 29,60 € Excl. BTW
Flesgeschenkzakjes Decorum
3 Bestelcodes

Vanaf 6,50 € Excl. BTW
Presentatiekoffertjes
2 Bestelcodes

Vanaf 2,00 € Excl. BTW
Opruiming: flesverpakking Amarant
2 Bestelcodes

Vanaf 1,52 € Excl. BTW
Flessendoos met venster Hévéa
2 Bestelcodes

Vanaf 2,65 € Excl. BTW
Flesverpakking Classic
3 Bestelcodes

Vanaf 0,89 € Excl. BTW
Flesdraagkarton Horizon
3 Bestelcodes

Vanaf 0,70 € Excl. BTW
Doos voor champagnefles
2 Bestelcodes

Vanaf 0,86 € Excl. BTW
Kraftpapieren flessendraagtas
6 Bestelcodes

Vanaf 7,85 € Excl. BTW
1