Flesverzenddozen

››  4 producten

Veilig flessen versturen in een flesverzenddoos

Flessen op een veilige manier verpakken en verzenden is niet vanzelfsprekend. Daarom levert Rajapack een uitgebreid assortiment flesverzenddozen. Dit zijn speciale kartonnen dozen, ontworpen om snel, gemakkelijk en veilig flessen te verpakken voor opslag of transport. In onze bruine of witte kartonnen dozen met een vakverdeling blijven de flessen mooi op hun plaats zitten en kunnen ze niet tegen elkaar schuren of slaan. Dit voorkomt dat uw flessen tijdens vervoer schade oplopen.

Of kies voor flesverzenddoos met een legbed: in dit type verzenddoos liggen alle flessen plat in hun verpakking. Er zijn flesverzenddozen die geschikt zijn voor het verpakken van 1, 2, 3, 6 of 12 flessen.

Flesverzenddozen, cadeaudozen en draagtassen

Speciaal voor de verpakking van flessen hebben we naast het aanbod flesverzenddozen nog veel andere flesverpakkingen. In onze webshop vindt u onder meer:

Rajapack: flesverzenddozen en andere verpakkingen

Rajapack is Europa’s nummer 1 in verpakkingen. Dat betekent uiteraard dat we altijd de oplossing hebben als het om flesverzenddozen gaat. En gaat uw wijn op internationaal transport? Dan bestelt u bij ons net zo makkelijk kartonnen dozen, verzenddozen, exportcontainers of houten kisten.

Maar ook voor andere dozen kunt u natuurlijk bij ons terecht: zo hebben we 38 verschillende typen dozen in A4-formaat, maar ook dozen in formaat A7 tot A5, en zélfs dozen in A3-formaat, met vaste sluitklep of variabele vulhoogte.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.
Personaliseer GRATIS* uw draagtassen
 

Zoekresultaten filteren

  •  (1.212)
  •  (50)
  •  (32)
  •  (18)
Aantal referenties per pagina:
Lijst Raster
Sorteren op:
1
Kartonnen mof
3 Bestelcodes

Vanaf 29,60 € Excl. BTW
1