Krimpfolie voor palletten

››  7 producten

Bescherm uw goederen tegen stof, vocht en vuil met krimpfolie of een krimpfoliehoes

Gebruik krimpfolie en krimpfoliehoezen voor een optimale bescherming van uw pallets en goederen. U krimpt de krimpfolie makkelijk rond al uw producten met een krimppistool. Eens gekrompen is de krimpfolie voor palletten scheur- en perforatievrij en waterdicht. De krimpfolie sluit perfect aan rond uw producten en bent u zeker van een goede bescherming.

Rekfolie, omsnoeringsbanden en krimpfolie voor palletten

Naast krimpfolie op rol vindt u in onze webwinkel ook krimpfoliehoezen, per stuk of eveneens op rol, al dan niet voorgeperforeerd. Daarnaast gewone verpakkingsfolie, rekfolie, beschermfolie op rol en rekfolie voor machinaal wikkelen. Net als de krimpfolie voor palletten, gebruikt u deze folieën om uw goederen extra af te dekken en te beschermen. Met omsnoeringsbanden en accessoires snoert u uw gestapelde pallets nog eens extra vast; hiervoor bestelt u de omsnoeringskits en omsnoeringsmachines ook in onze webshop. En tenslotte kunt u ook voor de pallets en accessoires zelf bij Rajapack terecht.

Krimpfolie voor palletten online bestellen

Bij Rajapack bestelt u enveloppen, kokers en verpakkingstape net zo eenvoudig als een krimppistool en krimpfolie. Dat gaat allemaal heel eenvoudig online, via de webshop. Bestelt u vandaag uw krimpfolie voor palletten, dan kunt u daar morgen al mee aan de slag. Voor alle producten op voorraad garanderen we bij Rajapack namelijk levering binnen 24 uur. Tenzij een ander tijdstip u beter uitkomt, natuurlijk.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.
Rekfolie
 

Zoekresultaten filteren

  •  (252)
  •  (19)
  •  (18)
  •  (1)

Kleur

Aantal referenties per pagina:
Lijst Raster
Sorteren op:
1
Gasfleswagen
1 referentie

235,00 € Excl. BTW
Krimpfoliehoes op rol, 120 micron
2 Bestelcodes

Vanaf 305,00 € Excl. BTW
1