Krimpfolie

››  6 producten

Bescherm op pallets gestapelde goederen met een krimpfoliehoes

Razendsnel al uw goederen stevig verpakken en beschermen doet u met de krimpfolie van Rajapack! Deze hoezen zijn ontzettend sterk en beschermen uw producten tegen stof, vocht en vuil. En krimpfolie is daarnaast ook waterdicht! Zo loopt uw zending geen vochtschade op. De folie kunt u ook gebruiken voor het inpakken van bijvoorbeeld gereedschap, machines, speelgoed en zelfs sanitair. Het is dan ook een zeer veelzijdige folie, waarmee u veel verschillende dingen kunt doen.

Stevig al uw goederen verpakken met krimpfolie!

Bij ons kunt u allerlei soorten krimpfolie bestellen. De transparante krimpfolie is bestand tegen scheuren en biedt absoluut een goede bescherming tegen invloeden van buitenaf. Deze krimpfolie koopt u makkelijk op rol, zodat u altijd nauwkeurig de hoeveelheid kunt bepalen. Maar wij hebben ook kant en klare krimpfoliehoezen. Gemaakt uit krimpfolie van een zware kwaliteit, die waterdicht en ongelofelijk sterk is. Doordat deze hoezen en folies transparant zijn is het zeer eenvoudig om de verpakte producten te herkennen. De krimpfolie bevestigt u heel eenvoudig met het speciale krimppistool.

Bestel direct krimpfolie op Rajapack.nl!

En naast krimpfolie bestelt u bij ons nog veel meer praktische verpakkingsmaterialen als krimpfolie gereedschap, pallets en tussenbladen voor palletten.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.
Rekfolie
 

Zoekresultaten filteren

  •  (252)
  •  (19)
  •  (18)

Kleur

Aantal referenties per pagina:
Lijst Raster
Sorteren op:
1
Gasfleswagen
1 referentie

235,00 € Excl. BTW
Krimpfoliehoes op rol, 120 micron
2 Bestelcodes

Vanaf 305,00 € Excl. BTW
1