spinner
Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,2/5
Tevreden of geld terug
1ste bestelling?
Gratis levering vanaf €200 €149
0
1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
spinner
Uw winkelwagen is leeg

HET RAJA-TEAM BLIJFT KLAARSTAAN VOOR UW ZAAK!

Het coronavirus zorgt voor uitzonderlijke tijden. Die vragen om uitzonderlijke maatregelen. Bij RAJA streven we er naar om de continuïteit van onze activiteiten te blijven garanderen. Zo kan ook ú blijven rekenen op onze producten en diensten. Veiligheid voor ieders gezondheid staat meer dan ooit bovenaan onze prioriteitenlijst.

Extra bescherming voor onze medewerkers

Het merendeel van onze medewerkers wordt momenteel ingezet via telewerk. Voor u verandert er niets. Uw vragen, offertes en orderverwerkingen kunnen op dezelfde manier worden behandeld als voorheen.
Ook onze magazijnen krijgen te maken met een aangepast werkplan. Zo gelden er extra hygiënische maatregelen om uw pakketten veilig voor te bereiden: aan de paktafels is er meer afstand voorzien tussen elke persoon, frequent werkmateriaal wordt regelmatiger gereinigd, al onze magazijniers dragen handschoenen en mondmaskers, enz.

Wat met bevoorrading?

RAJA staat voortdurend in contact met haar leveranciers om bestellingen en leveringen van nabij op te volgen. In de mate van het mogelijke hebben we reeds geanticipeerd in onze bevoorrading. Het ontbreken van producten proberen we tot een absoluut minimum te beperken.

GaWat met uw leveringen?

Naast een vlotte bevoorrading van onze magazijnen, zetten we bovendien alles in het werk om uw bestellingen zo vlot mogelijk tot bij u te krijgen. Een levering binnen de 24 uur blijft ons streefdoel. Hiervoor werken we nauw samen met onze vertrouwde koeierdiensten. Ook zij leven de nieuwe gezondheidsmaatregelen strikt na.

RAJA blijft paraat

Onze verpakkingsspecialisten blijven bereikbaar, vanop een veilige afstand uiteraard. U kan hen eenvoudig bereiken per e-mail (sales@rajapack.be), telefonisch (0800-224 24 24) of per chat. Bovendien kan u ons volledig aanbod raadplegen waar en wanneer u maar wilt, dankzij onze webshop rajapack.be

Vanuit het hele RAJA-team willen we u graag bedanken voor uw vertrouwen.
Draag zorg voor iedereen.

Gidi Pluym

Algemeen Directeur RAJA Benelux