Golfkarton

››  2 producten

Verpak en bescherm uw producten in soepel en schokwerend golfkarton

Sterk, schokwerend, soepel en voordelig golfkarton beschermt uw producten buitengewoon efficiënt. De golven van het golfkarton vangen perfect schokken op en houden uw producten netjes op hun plaats tijdens transport of verzending. Zo verzendt u uw breekbare en kwetsbare artikelen met een veel geruster hart. En ook voor de ontvanger is het prettig te merken dat u uw producten met zorg heeft ingepakt.

Onduwell: het allersoepelste golfkarton

U gebruikt golfkarton op rol om delicate oppervlakken te beschermen en uw producten van elkaar te scheiden. Onduwell, het meest soepele golfkarton dat er is, plooit in beide richtingen. Het is vervaardigd uit bruin micro-golfkarton en heeft een bijzondere structuur met dwarsgeplaatste rillen. Hierdoor vouwt dit golfkarton gemakkelijk en neemt het snel de vorm van uw producten aan. Perfect dus om bijvoorbeeld flessen, kunstwerken en glaswerk in te verpakken.

Golfkarton, luchtkussenfolie, pakpapier…

Behalve golfkarton bestelt u bij Rajapack ook heel eenvoudig luchtkussenfolie in allerlei soorten en maten. Net als pakpapier en zijdepapier, flo-pak opvulmateriaal, schuimfolie, gebruiksklare luchtkussen enz. Uw bestelling golfkarton en andere verpakkingsmaterialen wordt binnen een dag bezorgd!

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.
Opvulmateriaal flo-pak® Super Green
 

Zoekresultaten filteren

  •  (335)
  •  (42)
  •  (12)

Merk

Gerecycleerd

Kleur

Recycleerbaar

  • 1 (3)
Aantal referenties per pagina:
Lijst Raster
Sorteren op:
1
Golfkarton Onduwell, 165 g/m²
3 Bestelcodes

Vanaf 27,50 € Excl. BTW
1