logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Hoekprofielen  ( 6 producten )

Hoekprofielen en hoekbeschermers in karton of schokdempend schuim beschermen de kwetsbare hoeken van uw producten. Kartonnen hoekbeschermers hebben een driedubbele verstevigingslaag op de hiel en worden gebruiksklaar geleverd: u schuift de hoekbeschermers uitermate eenvoudig over de te beschermen hoeken van uw producten.

Soorten hoekprofielen in ons assortiment

U-hoekprofielen uit polyethyleenschuim zijn soepel, passen zich aan de dikte van het product aan, en klemmen zichzelf vast rond het voorwerp dat bescherming nodig heeft. Hoekprofielen in polystyreen zijn zeer licht en vangen alle schokken en stoten op. Van deze hoekbeschermers past u zelf eenvoudig de dikte aan. Dit maakt de profielen ideaal voor het beschermen van hoeken en randen van zowel borden, schilderijen als lijsten, maar ook van meubels, huishoudelijke apparaten, enzovoort!

Hoekprofielen online bestellen

Bij Rajapack bestelt u al uw verpakkingsmateriaal heel eenvoudig online. En dat geldt ook voor ons assortiment hoekprofielen. Deze artikelen hebben we standaard op voorraad en dat betekent dat ze 24 uur na bestellen worden geleverd. Dat geldt overigens voor de vele duizenden verpakkingsmaterialen die u bij Rajapack kan bestellen. Voor u wellicht ook interessant is ons aanbod zijn beschermende randen, schokwerende blokjes, tussenbladen en beschermingsbladen, luchtkussenfolie enz.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Bescherm de hoeken van producten met hoekbeschermers in karton of schuim

  • Alle producten van deze categorie
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Gerecycleerd
Kleur
Recycleerbaar
6 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Hoekbeschermers in polystyreen
Vanaf 0,18 € Excl. BTW
Aanpasbare hoekbeschermers in polystyreen
Vanaf 0,44 € Excl. BTW
U-hoekprofiel in polyethyleenschuim
Vanaf 0,26 € Excl. BTW
Polyethyleenhoekbeschermers
Vanaf 102,00 € Excl. BTW
NieuwKartonnen hoekbeschermers
Vanaf 73,30 € Excl. BTW