Share
Ontdek de nieuwe catalogus van Rajapack: Made in Europe

Zoals je van ons gewoon bent, lanceert Rajapack twee keer per jaar een catalogus met een overzicht van al haar producten. Vanaf 1 september is het weer zover en is onze nieuwste catalogus beschikbaar! Deze nieuwe versie bevat een update met de meest onklopbare prijzen op de markt. Ditmaal staat onze catalogus in het teken van ‘Made in Europe’. Een logische keuze voor een bedrijf dat actief is in meer dan 17 Europese landen.

Rajapack, de Europese verpakkingsspecialist

Als Europese nummer 1 in verpakking vinden we het belangrijk dat de meerderheid van onze producten in Europa wordt vervaardigd (92,5%). Je profiteert hierdoor van heel wat voordelen!

Rajapack Catalogus maart 2017

  • Ons sterk Europees profiel komt de lokale werkgelegenheid ten goede en biedt een optimale op-maat-service in elk land. Onze Europese medewerkers staan in nauw contact met Europese leveranciers en klanten. Deze ‘Europese aanpak’ geldt voor alle vestigingen van de RAJA-Groep. We kunnen hierdoor sneller inspelen op specifieke noden voor elk land.
  • Doordat we dicht bij onze fabrikanten staan, kunnen we de kwaliteitseisen die je van ons verwacht altijd waarborgen.
  • De stevige partnerships die we hebben opgezet met onze leveranciers zorgen voor een optimale bevoorrading. We hebben onze producten altijd in voorraad en kunnen je binnen de 24 uur en zelfs sneller leveren in de Benelux.
  • We kiezen bewust voor Europese fabrieken die de milieunormen en de Europese regelgeving respecteren.
  • Ten slotte wordt dankzij de kortere afstand tussen de fabrikant en de klant de ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleind.

Een catalogus vol voordelen!

Onze najaarscatalogus geeft je de keuze uit meer dan 7250 unieke producten. Naast de gebruikelijke scherpe kortingen kun je ook profiteren van enkele specifieke acties. Zo willen we zowel onze nieuwe als onze vertrouwde klanten de beste service bieden.

  • Onze witte postverpakkingen van Rajapost zijn tijdelijk beschikbaar aan dezelfde prijs als de bruine. Profiteer dus van een voordelige en zeer stijlvolle verpakking en geef een meerwaarde aan je producten.
  • Iedere levering is voortaan gratis vanaf een bestelbedrag van € 200 in plaats van € 250. Zo geven we onze klanten nóg meer bestelcomfort.

Deze nieuwe prijzen en acties zijn geldig tot 28 februari 2018.

Ontdek snel ons volledige aanbod! Bestel onze catalogus gratis op de website van Rajapack.

Sharing is caring!

Categorieën: RAJA Nieuws
3904 views

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voer een reactie

Remplissez ce champ