Share
Download whitepaper sustainable e-commerce, in samenwerking met safeshops.be

E-commerce en duurzaamheid, een onafscheidelijk duo

E-commerce en duurzaamheid worden steeds vaker twee handen op een buik. Niet enkel bedrijven willen hun ecologische voetafdruk verminderen, ook een groeiend aantal consumenten wordt hier gevoeliger voor. Wist je bijvoorbeeld dat het aantal Google-zoekopdrachten voor “duurzame levensstijl” met een indrukwekkende 4550% gestegen is in 2020?

Net zoals de consument geloven we ook bij RAJA in een groene(re) toekomst. Daarom kiezen we resoluut voor recyclebare of herbruikbare verpakkingsalternatieven om de circulaire economie te ondersteunen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Download dan hier de whitepaper “Sustainable E-commerce”.

Duik in tal van cijfermateriaal en laat je naast de case study van RAJA  inspireren door de verhalen van onder andere Bol.com, Bpost en Veepee. Deze whitepaper kwam tot stand in samenwerking met Safeshops.be, dé Belgische associatie van webshops.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail*

  Bedrijf*

  Telefoonnummer
  (ik wens gecontacteerd te worden)

  nieuwsbrieven en promoties te ontvangen via e-mail

  Ik accepteer het privacy statement*

  Uw e-mailadres kan worden gebruikt om u het e-book te bezorgen. Indien u akkoord bent gegaan met het ontvangen van nieuwsbrieven en promoties, zullen deze eveneens naar hetzelfde e-mailadres worden gestuurd.

  *Verplichte velden

  Sharing is caring!

  Download hier gratis
  ons e-book

  Reactie plaatsen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Voer een reactie

  Remplissez ce champ