logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Kartonnen enveloppen  ( 17 producten )

Sterke kartonnen enveloppen zijn geschikt voor de verzending van heel wat producten. Bijvoorbeeld voor cd-rom's, boeken, dvd's, kalenders, brochures en catalogi zijn ze ideaal. De kartonnen enveloppen beschermen uw artikelen optimaal tijdens het transport en zorgen ervoor dat uw producten onbeschadigd hun bestemming bereiken. Bij Rajapack kiest u zelf de kleur en de afwerking van uw kartonnen enveloppen: al onze enveloppen zijn leverbaar in wit of in bruin karton.

De kartonnen enveloppen van Rajapack

Bij Rajapack bestelt u ongeveer elke kartonnen envelop die u verzinnen kunt direct uit voorraad. Naast bijvoorbeeld witte of bruine kartonnen enveloppen met variabele vulhoogte bestelt u ook enveloppen met een extra snelle sluiting bij ons. Maar ook voor Rajamail-enveloppen, Suprawell enveloppen bekleed met kraftpapier, Lightbag enveloppen in A5-, A4- en A3-formaat, of enveloppen in Ondulop golfkarton bent u bij ons aan het juiste adres.
Al deze kartonnen enveloppen zijn voorzien van een handige klep waarmee u ze snel en gemakkelijk sluit. En wilt u uw producten nóg meer beschermen tijdens de verzending? Kies dan voor de extra beschermende enveloppen van Rajapack. Deze enveloppen zijn aan de binnenzijde bekleed met schokwerende luchtkussenfolie of met zacht en soepel polyethyleenschuim voor maximale schokabsorptie tijdens transport.

Kartonnen enveloppen eenvoudig online bestellen

Alle Rajapack-artikelen bestelt u even eenvoudig online en worden vanuit onze eigen voorraad binnen 24 uur in de gehele Benelux afgeleverd. Dat geldt natuurlijk voor onze kartonnen enveloppen, maar ook voor kokers, plastic enveloppen en kantoorenveloppen.
Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Bescherm uw poststukken tijdens transport

  • Alle producten van deze categorie
  • Kartonnen envelop
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Kleur
Materiaal
Recycleerbaar
17 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
NieuwPapieren zak hoogresistente kwaliteit
Vanaf 40,25 € Excl. BTW
Envelop Lightbag Plus, bruin vlakkarton
Vanaf 21,90 € Excl. BTW
Witte kartonnen enveloppen
Vanaf 42,70 € Excl. BTW
Envelop in versterkt bruin kraftpapier
Vanaf 50,55 € Excl. BTW
NieuwPapieren zak
Vanaf 36,75 € Excl. BTW
Monsterzakken
Vanaf 19,10 € Excl. BTW
Voordelige bruine kartonnen envelop
Vanaf 21,65 € Excl. BTW
Witte kartonnen envelop Rigipack®
Vanaf 48,70 € Excl. BTW
Envelop Lightbag Plus, wit vlakkarton
Vanaf 27,25 € Excl. BTW
Suprawell® envelop
Vanaf 44,80 € Excl. BTW