logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Kartonnen envelop  ( 18 producten )

Enveloppen vervaardigd uit sterk karton zijn geschikt voor de verzending van heel wat producten. Bijvoorbeeld voor cd-rom's, boeken, dvd's, kalenders, brochures en catalogi zijn ze ideaal. De kartonnen enveloppen beschermen optimaal tijdens transport en zorgen ervoor dat uw producten onbeschadigd hun bestemming bereiken. Rajapack levert u binnen 24 uur een hele range aan verschillende soorten en modellen enveloppen, in wit of bruin karton.

De kartonnen enveloppen van Rajapack

Bij Rajapack bestelt u ongeveer elke kartonnen envelop die u verzinnen kunt direct uit voorraad. Naast bijvoorbeeld witte of bruine kartonnen enveloppen met variabele vulhoogte, bestelt u zo ook kartonnen enveloppen met een extra snelle sluiting, Rajamail-enveloppen, Suprawell enveloppen bekleed met kraftpapier, Lightbag enveloppen in A5-, A4- en A3-formaat, of enveloppen in Ondulop golfkarton. Al deze kartonnen enveloppen zijn voorzien van een handige klep waarmee u ze snel en makkelijk sluit. Voor extra bescherming tijdens de verzending kiest u voor de extra beschermende enveloppen van Rajapack. Deze enveloppen zijn aan de binnenzijde bekleed met schokwerende luchtkussenfolie of met zacht en soepel polyethyleenschuim voor maximale schokabsorptie tijdens transport.

Kartonnen enveloppen eenvoudig online bestellen

Alle Rajapack-artikelen bestelt u even eenvoudig online en worden vanuit voorraad binnen 24 uur in de gehele Benelux geleverd. Dat geldt natuurlijk voor onze kartonnen enveloppen, maar ook voor kokers, plastic enveloppen en kantoorenveloppen.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Verzend waardevolle documenten goed beschermd in een kartonnen envelop

  • Alle producten van deze categorie
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Kleur
Materiaal
Recycleerbaar
18 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
NieuwPapieren zak hoogresistente kwaliteit
Vanaf 40,25 € Excl. BTW
Envelop Lightbag Plus, bruin vlakkarton
Vanaf 21,90 € Excl. BTW
Witte kartonnen enveloppen
Vanaf 42,70 € Excl. BTW
Envelop in versterkt bruin kraftpapier
Vanaf 50,55 € Excl. BTW
NieuwPapieren zak
Vanaf 36,75 € Excl. BTW
Monsterzakken
Vanaf 19,10 € Excl. BTW
Voordelige bruine kartonnen envelop
Vanaf 21,65 € Excl. BTW
Witte kartonnen envelop Rigipack®
Vanaf 48,70 € Excl. BTW
Envelop Lightbag Plus, wit vlakkarton
Vanaf 27,25 € Excl. BTW
Suprawell® envelop
Vanaf 44,80 € Excl. BTW