• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Kartonnen envelop  ( 20 producten )

Verzend waardevolle documenten goed beschermd in een kartonnen envelop

Enveloppen vervaardigd uit sterk karton zijn geschikt voor de verzending van heel wat producten. Bijvoorbeeld voor cd-rom's, boeken, dvd's, kalenders, brochures en catalogi zijn ze ideaal. De kartonnen enveloppen beschermen optimaal tijdens transport en zorgen ervoor dat uw producten onbeschadigd hun bestemming bereiken. Rajapack levert u binnen 24 uur een hele range aan verschillende soorten en modellen enveloppen, in wit of bruin karton.

De kartonnen enveloppen van Rajapack

Bij Rajapack bestelt u ongeveer elke kartonnen envelop die u verzinnen kunt direct uit voorraad. Naast bijvoorbeeld witte of bruine kartonnen enveloppen met variabele vulhoogte, bestelt u zo ook kartonnen enveloppen met een extra snelle sluiting, Rajamail-enveloppen, Suprawell enveloppen bekleed met kraftpapier, Lightbag enveloppen in A5-, A4- en A3-formaat, of enveloppen in Ondulop golfkarton. Al deze kartonnen enveloppen zijn voorzien van een handige klep waarmee u ze snel en makkelijk sluit. Voor extra bescherming tijdens de verzending kiest u voor de extra beschermende enveloppen van Rajapack. Deze enveloppen zijn aan de binnenzijde bekleed met schokwerende luchtkussenfolie of met zacht en soepel polyethyleenschuim voor maximale schokabsorptie tijdens transport.

Kartonnen enveloppen eenvoudig online bestellen

Alle Rajapack-artikelen bestelt u even eenvoudig online en worden vanuit voorraad binnen 24 uur in de gehele Benelux geleverd. Dat geldt natuurlijk voor onze kartonnen enveloppen, maar ook voor kokers, plastic enveloppen en kantoorenveloppen.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Kleur
Materiaal
Recycleerbaar