Papieren en Jiffy-enveloppen

››  1 product

Verzend zware en omvangrijke producten in een beschermende envelop

Voor het veilig verzenden van grote catalogi en brochures, maar bijvoorbeeld ook zakformaat fotocamera's, gereedschap of meubelbeslag, kiest u bijvoorbeeld tussen onze met karton versterkte papieren en Jiffy-enveloppen. Een gewatteerde zakenvelop wordt ook wel een Jiffy-envelop genoemd. Deze is vervaardigd uit twee lagen bruin kraftpapier met daartussen een 5 mm dik kussen van vermalen papier. Onze stevige papieren enveloppen zijn aan de binnenzijde verstevigd met Ondulop golfkarton.

Voordelen van verstevigde papieren en Jiffy-enveloppen

Een soepele en herbruikbare gewatteerde Jiffy zakenvelop weerstaat maximaal aan schokken en scheuren. En recyclebare papieren enveloppen - aan de binnenzijde verstevigd met Ondulop golfkarton - zijn sterk en stevig, en tegelijk ook zéér licht. En dat helpt u te besparen op uw portokosten. Alternatieven voor de papieren en Jiffy-enveloppen, zijn bijvoorbeeld de supersterke, onscheurbare en waterbestendige Tyvek enveloppen. Maar ook luchtkussenenveloppen en schuimenveloppen.

Papieren en Jiffy-enveloppen bestellen

Bij Rajapack bestelt u uw papieren en Jiffy-enveloppen eenvoudig online. Na afronding van het bestelproces gaat de klok meteen voor ons lopen; uw bestelling wordt namelijk altijd binnen 24 uur bezorgd! Dat geldt natuurlijk ook voor andere enveloppen in ons assortiment: transparante en witte enveloppen, gekleurde plastic enveloppen… Voor kartonnen kokers: vierkante en driehoekskokers, ronde verzendkokers… En voor alle andere duizenden verpakkingsmaterialen die we direct uit voorraad leveren.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.
Witte luchtkussenenvelop Rajabul
 

Zoekresultaten filteren

  •  (359)
  •  (82)
  •  (8)

Kleur

Aantal referenties per pagina:
Lijst Raster
Sorteren op:
1
1