logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Verzendzakken  ( 21 producten )

Al onze verzendzakken zijn buitengewoon stevig en hebben een sterk klevende sluiting of zelfs een veiligheidssluiting die niet ongemerkt kan geopend worden. En naast de standaard verzendzakken, biedt Rajapack ook een ruim assortiment beschermende en waterdichte verzendzakken aan. Deze verzendzakken zijn aan de binnenzijde bekleed met schokwerende luchtkussenfolie of met zacht en soepel polyethyleenschuim, voor extra bescherming tijdens de verzending.

Doorzichtige, ondoorzichtige of gekleurde plastic enveloppen

Transparante verzendzakken zijn ideaal voor het verzenden van uw mailings. Uw documenten zijn van buitenaf goed zichtbaar en trekken direct de aandacht. Wilt u wel de aandacht trekken, maar de inhoud van uw zendingen niet meteen prijsgeven? Kies dan voor onze felgekleurde verzendzakken. Deze plastic enveloppen vallen zeker op, maar de inhoud blijft verborgen tot ze worden geopend. En hoeft uw post helemaal niet op te vallen? Ook voor uw standaard verzendingen heeft Rajapack passende, minder opvallende verzendzakken.

Rajapack verzendzakken online bestellen

Alle Rajapack-artikelen bestelt u even eenvoudig online. En dankzij onze perfect georganiseerde logistiek kunnen wij u garanderen dat wij uw bestelling binnen 24 uur bij u afleveren. Niet alleen in Nederland, maar in de hele Benelux! Dat geldt natuurlijk voor onze verzendzakken, maar ook voor kartonnen enveloppen, kokers en beschermende enveloppen.
Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Waterdichte en schokwerende plastic enveloppen

  • Alle producten van deze categorie
  • Gekleurde plastic enveloppen
  • Transparante en witte enveloppen
  • Tyvek enveloppen
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Kleur
21 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Opruiming: Tyvek envelop, onscheurbaar 16,5x24,1 cm
Vanaf 0,20 € Excl. BTW0,26 € Excl. BTW
Envelop Tyvek®
Vanaf 25,95 € Excl. BTW
NieuwSupersterke witte ondoorzichtige kunststof envelop
Vanaf 46,85 € Excl. BTW
NieuwGerecycleerde witte ondoorzichtige plastic envelop
Vanaf 51,95 € Excl. BTW
Envelop Tyvek® met zijvouw
Vanaf 51,95 € Excl. BTW
Gekleurde plastic envelop
Vanaf 38,35 € Excl. BTW
Gekleurde plastic luchtkussen envelop
Vanaf 68,85 € Excl. BTW