Ronde verzendkokers

››  6 producten

Verstuur opgerolde documenten in ronde kartonnen kokers

De witte of bruine ronde kartonnen kokers van Rajatube zijn sterk en licht en bieden uw opgerolde documenten een prima bescherming. Of u uw posters, affiches, kaarten of plannen nu verstuurt via de post, of ze bewaart in uw archief: de kokers vormen een perfecte verpakking. Dankzij de bijgeleverde plastic pluggen met treklipje sluit of opent u de Rajatube ronde verzendkokers heel makkelijk en snel. Gemaakt van karton en bekleed met stevig kraftpapier zijn er ronde verzendkokers in heel wat verschillende formaten van A4 tot A1. Er zijn ook witte en bruine kokers met een kleine diameter en met een beperkte lengte, die passen in elke brievenbus. Zo’n brievenbuskoker scheelt in de verzendkosten en is daarmee ideaal voor bijvoorbeeld webshop-eigenaren.

Ronde verzendkokers of beschermende enveloppen?

Ronde verzendkokers - en ook vierkante of driehoekskokers - zijn ideaal voor lichtere verzendingen van oprolbare documenten. Voor de zwaardere verzendingen hebben we bij Rajapack een ruim assortiment aan extra beschermende enveloppen. Zo hebben we naast supersterke en waterbestendige Tyvek enveloppen ook schuimenveloppen, extra verstevigde papieren en Jiffy-enveloppen en luchtkussenenveloppen in ons assortiment.

Bij Rajapack ronde verzendkokers bestellen

Na bestellen van uw ronde verzendkokers worden ze al binnen 24 uur aan de deur bezorgd. En die 24-uurslevering geldt ook voor alle andere duizenden verpakkingsmaterialen die we bij Rajapack direct uit voorraad leveren. Niet voor niets is Rajapack Europa’s nummer 1 in verpakkingen.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.
Witte luchtkussenenvelop Rajabul
 

Zoekresultaten filteren

  •  (361)
  •  (82)
  •  (46)
  •  (116)
  •  (117)
Aantal referenties per pagina:
Lijst Raster
Sorteren op:
1
Verzendkoker
20 Bestelcodes

Vanaf 0,27 € Excl. BTW
Plastic koker Visio
4 Bestelcodes

Vanaf 0,98 € Excl. BTW
Antirolkoker
2 Bestelcodes

Vanaf 0,71 € Excl. BTW
Verzendkoker Tubeca
3 Bestelcodes

Vanaf 2,60 € Excl. BTW
Verzendkoker, wit
13 Bestelcodes

Vanaf 0,29 € Excl. BTW
1