• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u bij uw aankoop vanaf € 149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Servetten en bestek

(4 producten)

Rust uw cafetaria uit met papieren servetten en plastic bestek

In een cafetaria of bedrijfskeuken kunnen papieren servetten en plastic bestek niet ontbreken, naast: kartonnen of plastic wegwerpborden, een koffiezetapparaat en plastic of kartonnen drinkbekers. Al deze cafetaria producten bestelt u makkelijk en snel via de webshop van Rajapack.

Keuze te over in plastic bestek

Het plastic bestek eco is vervaardigd uit stevig, hagelwit polypropyleen. De vorken, messen en lepels zijn afzonderlijk verpakt per 100 stuks zodat u enkel datgene bestelt wat u nodig heeft. Het bestek Luxe Kristal is ideaal voor gebruik in uw cafetaria. Het is niet alleen praktisch en stevig maar oogt ook verfijnd. De afzonderlijk verpakte lepels, messen en vorken zijn vervaardigd uit kristalhelder polystyreen. Wilt u een vlotte bediening in uw cafetaria, kies dan voor een bestekset met een lepel, een vork, een mes en een papieren servet. U kunt natuurlijk ook alle elementen afzonderlijk bestellen en uw voorraad aanvullen wanneer u het nodig heeft. Snacks, salades, fruit, … onze servetten en bestek zijn geschikt voor al uw maaltijden.

Bestek en ander cafetariaproducten

We hebben hiervoor al heel wat producten opgesomd voor gebruik in uw cafetaria of bedrijfskeuken. Maar laten we de aluminiumfolie, vershoudfolie en potjes en schaaltjes voor desserts en sauzen niet vergeten.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste materiaal voor uw cafetaria. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Meer dan 350 nieuwe producten!
4 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Bestekset van plastic: vork, mes, theelepel en servet
2 referenties
Vanaf 25,95 € Excl. BTW
Plastic bestek Eco
3 referenties
Vanaf 1,62 € Excl. BTW
Servet Advanced
Nieuw
1 referentie
Vanaf 4,70 € Excl. BTW
Stevig plastic bestek luxe kristal
3 referenties
Vanaf 2,54 € Excl. BTW