Post-it

››  8 producten

Vergeet geen belangrijke zaken dankzij deze handige post-it memoblaadjes en bladwijzers

Post-it memoblaadjes en bladwijzers zijn ideaal als geheugensteuntje! De bekende gele zelfklevende blaadjes zijn niet weg te denken uit elk kantoor. Heel handig om snel wat op te schrijven en ergens op te kleven. Zo onthoudt u altijd al uw afspraken! Makkelijk terug te vinden en ideaal om snel een boodschap achter te laten voor een collega.

Bij ons bestelt u deze Post-it memo’s in het geel en andere felle kleuren. En u kunt ook kiezen voor de praktische dispenser voor post-it memoblaadjes.

Post-it memo’s en ander kantoormateriaal

Er is natuurlijk heel wat meer kantoormateriaal nodig dan alleen maar Post-it memo’s om een kantoor vlot draaiende te houden. Daarom vindt u bij Rajapack een uitgebreid assortiment aan schrijfmateriaal, nietjes en nietmachines, lijm, plakband en paperclips, papier voor printers en kopieerapparaten, mappen, kaften en ordners, markeerstiften en scharen en perforators.
br />Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.
Multifunctioneel standaardpapier
 

Zoekresultaten filteren

  •  (133)
  •  (103)
  •  (23)

Kleur

Aantal referenties per pagina:
Lijst Raster
Sorteren op:
1
Post-it blok memoblaadjes
1 referentie

Vanaf 7,65 € Excl. BTW
Post-it memo's in Tutti Frutti
3 Bestelcodes

Vanaf 1,15 € Excl. BTW
Post-it memo's origineel
3 Bestelcodes

Vanaf 0,85 € Excl. BTW
Post-it memo's in Floral
3 Bestelcodes

Vanaf 1,15 € Excl. BTW
Post-it bladwijzers
4 Bestelcodes

Vanaf 3,20 € Excl. BTW
1