spinner
Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Tevreden of geld terug
0
1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149 + gebruik actiecode NEW10 (10% korting en welkomstgeschenk)
spinner
Uw winkelwagen is leeg
spinner

Gedetailleerde beschrijving

Ideaal om snel zones af te bakenen.


Een afzetlint is een ideaal hulpmiddel om uw bezoekersstroom in de juiste richting te leiden, om voldoende afstand te creëren of om zones af te bakenen. Het kan onder andere worden gebruikt in winkelruimtes, hotels, luchthavens, banken, postkantoren, gemeentebesturen, showrooms, bedrijfsrecepties, enz. Een snelle en eenvoudige oplossing die zijn efficiëntie bewijst.

Deze afzetpaal is uitgerust met een multidirectionele kop met vier verankeringspunten (bestaande uit 1 uitloop en 3 inlaten). De kop van de afzetpaal bevat een uittrekbaar lint van drie meter. Dit lint kan u vervolgens bevestigen aan de kop van een volgende afzetpaal.

De afzetpaal is vervaardigd van zeer robuust aluminium en voorzien van een reeds verzwaarde voet (10 kg). Geen nood dus als u er per ongeluk tegen botst – hij kan tegen een stootje!

  • Materiaal afzetpaal: aluminium Ø 6 cm, met verzwaarde voet van 10 kg.
  • Kleur: zwart.
  • Inclusief uittrekbaar lint: 3 m x 50 mm.
  • Hoogte: 96 cm.
  • Naar keuze te combineren met andere afzetpalen.


Bent u op zoek naar een meer permanente oplossing? Dan kan u ook kiezen voor een wandafroller. Met behulp van schroeven kan u dit soort afroller bevestigen waar u maar wilt, tegen elke verticale wand. Het lint dat in deze afroller verwerkt zit, kan u vervolgens weer bevestigen aan een andere wandafroller of een afzetpaal. U kan de opstelling volledig zelf bepalen.


Recommande-pour-l%27export_nl_NL