logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Palletten, pallets  ( 9 producten )

Palletten zijn onmisbaar in elk magazijn! Ze zijn dan ook ideaal om uw producten veilig op te stapelen voor transport of opslag. Als u zeker wilt zijn van een veilig transport dan zijn pallets van een goede kwaliteit zeer belangrijk. Op Rajapack.nl heeft u een uitgebreide keus aan sterke en stabiele pallets. Allen zeer voordelig en van een hoogwaardige kwaliteit!

Palletten, pallets en accessoires zijn onmisbaar in elk magazijn!

U kunt kiezen uit allerlei soorten pallets en accessoires. Een van de soorten pallets die u bij ons bestelt zijn houtvezelpallets. Licht, sterk en handig van formaat, deze pallets zijn veilig en zullen uw zending beschermen tijdens transport! Deze pallets kunt u kopen in 4 verschillende soorten, zodat er altijd een pallet is die qua formaat bij uw goederen past. Een andere optie is de kunststof pallet. Deze zijn milieuvriendelijk en vervaardigd uit 100% gerecycled kunststof en zijn zelf ook te recyclen. Er zijn stapelbare kunststofpallets, industriële kunststofpallets en voordelige nestbare kunststofpallets. Daarnaast heeft u ook de Kaypal kartonpallets, die volledig uit erg sterk karton gemaakt zijn. En natuurlijk kan u bij Rajapack ook gewoon sterke houten Europallets bestellen.

Bestel direct palletten, pallets en accessoires op Rajapack.nl!

Bij deze pallets kunt u allerlei praktische accessoires bestellen. De kleefband voor palletten is waarschuwingstape waarmee u makkelijk al uw goederen samenbindt. Ook kunt u hiermee aangeven dat de goederen breekbaar zijn. Met de tussenbladen voor palletten en afdekvellen voor palletten kunt u makkelijk al uw goederen scheiden. Zo beschadigen deze niet en zullen ze veilig aankomen bij de ontvanger.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Stapel uw goederen op pallets en zorg voor een veilig transport of opslag

  • Alle producten van deze categorie
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Merk
Gerecycleerd
Kleur
Type golf
Recycleerbaar
9 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Inka houtvezelpallet
Vanaf 7,15 € Excl. BTW
Europallet
Vanaf 17,60 € Excl. BTW
Inka mini-houtvezelpallet
Vanaf 3,15 € Excl. BTW
Kaypal kartonpallets
Vanaf 5,20 € Excl. BTW
Voordelige nestbare kunststofpallet
Vanaf 20,25 € Excl. BTW
Industriële kunststofpallet
Vanaf 40,55 € Excl. BTW
Stapelbare pallets van kunststof
Vanaf 9,55 € Excl. BTW