Palletten, pallets

››  9 producten

Stapel uw goederen op pallets en zorg voor een veilig transport of opslag

Palletten zijn onmisbaar in elk magazijn! Ze zijn dan ook ideaal om uw producten veilig op te stapelen voor transport of opslag. Als u zeker wilt zijn van een veilig transport dan zijn pallets van een goede kwaliteit zeer belangrijk. Op Rajapack.nl heeft u een uitgebreide keus aan sterke en stabiele pallets. Allen zeer voordelig en van een hoogwaardige kwaliteit!

Palletten, pallets en accessoires zijn onmisbaar in elk magazijn!

U kunt kiezen uit allerlei soorten pallets en accessoires. Een van de soorten pallets die u bij ons bestelt zijn houtvezelpallets. Licht, sterk en handig van formaat, deze pallets zijn veilig en zullen uw zending beschermen tijdens transport! Deze pallets kunt u kopen in 4 verschillende soorten, zodat er altijd een pallet is die qua formaat bij uw goederen past. Een andere optie is de kunststof pallet. Deze zijn milieuvriendelijk en vervaardigd uit 100% gerecycled kunststof en zijn zelf ook te recyclen. Er zijn stapelbare kunststofpallets, industriële kunststofpallets en voordelige nestbare kunststofpallets. Daarnaast heeft u ook de Kaypal kartonpallets, die volledig uit erg sterk karton gemaakt zijn. En natuurlijk kan u bij Rajapack ook gewoon sterke houten Europallets bestellen.

Bestel direct palletten, pallets en accessoires op Rajapack.nl!

Bij deze pallets kunt u allerlei praktische accessoires bestellen. De kleefband voor palletten is waarschuwingstape waarmee u makkelijk al uw goederen samenbindt. Ook kunt u hiermee aangeven dat de goederen breekbaar zijn. Met de tussenbladen voor palletten en afdekvellen voor palletten kunt u makkelijk al uw goederen scheiden. Zo beschadigen deze niet en zullen ze veilig aankomen bij de ontvanger.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.
Rekfolie
 

Zoekresultaten filteren

  •  (251)
  •  (127)
  •  (26)

Merk

Gerecycleerd

  • 1 (2)

Kleur

  •  (7)
  •  (3)

Type golf

  •  (3)

Recycleerbaar

  •  (7)
Aantal referenties per pagina:
Lijst Raster
Sorteren op:
1
Inka houtvezelpallet
5 Bestelcodes

Vanaf 7,65 € Excl. BTW
Europallet
1 referentie

Vanaf 17,60 € Excl. BTW
Inka mini-houtvezelpallet
4 Bestelcodes

Vanaf 3,40 € Excl. BTW
Kaypal kartonpallets
4 Bestelcodes

Vanaf 4,95 € Excl. BTW
Industriële kunststofpallet
2 Bestelcodes

Vanaf 40,55 € Excl. BTW
Stapelbare pallets van kunststof
4 Bestelcodes

Vanaf 9,55 € Excl. BTW
1