• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Pallets en accessoires

(36 producten)

Stapel uw goederen op pallets uit kunststof, houtvezel, karton of hout

Om uw goederen goed te kunnen stapelen en veilig te transporteren heeft u stevige pallets en accessoires nodig. U vindt exact de pallets die u nodig heeft bij Rajapack: industriële en nestbare pallets in kunststof, Kaypal kartonpallets of Inka houtvezelpallets. U vindt daarnaast allerlei toebehoren om uw pallets te verstevigen en te stabiliseren en om uw verpakkingen tijdens het palletiseren te beschermen: hoekbeschermers en hoekprofielen om schade aan de randen en hoeken van uw verpakkingen te voorkomen, tussenbladen om in lagen gestapelde pallets stabieler te maken en afdekvellen op rol om uw gestapelde pallets extra te beschermen.

Pallets en accessoires, maar ook folie en omsnoeringsband

Naast de pallets en accessoires zelf, vindt u bij Rajapack ook alles om eenmaal gestapelde pallets extra te verstevigen en te beschermen. Zo voorkomt u dat de lading van uw pallets tijdens het transport of de verhandeling van uw goederen gaat schuiven. Hiertoe kan u een gestapelde pallet omsnoeren met omsnoeringsbanden en omsnoeringsmachines. En met rekfolie voor manueel wikkelen, rekfolie voor machinaal wikkelen en krimpfolie voor palletten beschermt u uw gestapelde pallets nog eens extra tegen stof, vuil en vocht.

Ontdek in onze blog de beste manier om uw pallets veilig te verzenden

Uw pallets en accessoires online bestellen

Bij Rajapack bestelt u enveloppen, kokers en verpakkingstape net zo eenvoudig als een partij pallets en accessoires. Alles online, via de webshop. Bestelt u vandaag, dan heeft u het morgen al in huis. Voor alle producten op voorraad garanderen we bij Rajapack namelijk levering binnen 24 uur. Tenzij een ander tijdstip u beter uitkomt, natuurlijk.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Prijs
Merk
Gerecycleerd
Kleur
Materiaal
Type golf
Gebruik
Recycleerbaar
36 producten Filters verwijderen
Lijst Raster