• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Handspanners  ( 7 producten )

Omsnoer moeiteloos met de hand dankzij deze handspanners, klemtang en veiligheidsschaar

Kartonnen dozen eenvoudig dichtsnoeren doet u met de handmatige handspanners/strong> van Rajapack. Het is belangrijk dat u elke doos goed dicht snoert voor een veilig transport. Zo zorgt u dat de zending compleet bij de ontvanger aankomt.

Ook gestapelde pallets kunt u stevig en goed omsnoeren met deze apparaten. Dit verhoogt de stevigheid en homogeniteit van uw pallets en voorkomt dat de lading tijdens het transport gaat verschuiven.

Onder de handmatige handspanners vallen zaken zoals handspanners voor omnsoeringsband in staal, polyester, polypropyleen of textiel, klemtangen voor het fixeren van de omsnoeringsband en veiligheidsscharen voor het afknippen van omsnoeringsband.

Omsnoeringswerktuigen en omsnoeringsmachines

Bij ons bestelt u naast deze handspanners nog veel meer producten om uw pakketten dicht te snoeren en uw kartonnen dozen te sluiten. Van elastieken en touw tot nietmachines en nietjes, omsnoeringsklemmen en –gespen, omsnoeringsmachines, haspels voor omsnoeringsbanden en omsnoeringsapparaten op batterijen.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.