• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u bij uw aankoop vanaf € 149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Haspels voor omsnoeringsbanden

(6 producten)

Neem uw omsnoeringsband overal mee naartoe in uw bedrijf met een mobiele haspel

Met deze handige haspels voor omsnoeringsbanden verplaatst u heel makkelijk omsnoeringsband door uw magazijn of bedrijf. Het maakt niet uit welk type omsnoeringsband u heeft, op Rajapack.nl vindt u altijd een passende haspel! Hiermee kunt u heel eenvoudig de omsnoeringsband verplaatsen naar de plekken waar deze nodig is.

De haspels hebben een sterke stalen constructie en speciale bakken waarin u omsnoeringsgereedschap kunt opbergen. Daarnaast hebben de meeste haspels een bandgeleider om de omsnoeringsband precies af te rollen. En een speciale rem zodat het afrollen stopt wanneer u genoeg omsnoeringsmateriaal heeft. Dankzij deze haspels wordt het voor u heel wat makkelijker om overal in uw bedrijf of magazijn dozen te omsnoeren.

Haspels voor omsnoeringbanden en omsnoeringsmachines

Bij Rajapack kunt u naast de haspels voor omsnoeringsband nog veel meer verpakkingsproducten bestellen om dozen en verpakkinen dicht te binden en te omsnoeren. Van omsnoeringsmachines tot handmatige omsnoeringswerktuigen, omsnoeringsapparaten op batterijen, nietmachines en nietjes, elastieken en touw.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Bedrukte tape
6 producten Filters verwijderen
Lijst Raster