• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u bij uw aankoop vanaf € 149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Lijmverwijderaar

(2 producten)

Verwijder makkelijk en snel alle lijmsporen met de Tesa lijmverwijderaar

Lijm verwijderen kan een lastig klusje zijn. Naast dat het een tijdrovend klusje is, beschadigt u vaak ook het oppervlak waar de lijm op zit. Het bekende merk Tesa heeft hier een oplossing voor: lijmverwijderaar! Verkrijgbaar in twee soorten en zeer eenvoudig in gebruik. Deze verwijderaar bestelt u namelijk als handige spray. U sprayt enkel het oppervlak in en de spray doet de rest. Onmisbaar voor elke omgeving waar veel met lijm wordt gewerkt of waar producten zeer schoon moeten zijn.

Onmisbaar in elk magazijn: lijmverwijderaar van Tesa

De lijmverwijderaar van Tesa bestelt u in twee varianten. Industriële verwijderaar voor het zware werk en de normale lijmverwijderaar voor bijvoorbeeld stickers en minder sterke lijm. Met de industriële reiniger maakt u in een handomdraai elk oppervlak brandschoon. Want als iets goed moet hechten, dan is het van belang dat de ondergrond zeer schoon is.

Deze spray is ideaal voor het verwijderen van lijmresten van bijvoorbeeld kunststof of metaal. Voor lijmresten of stickers is de normale lijmverwijder-spray voldoende. De spray laat bij verdampen geen residu achter. Hierdoor is deze niet schadelijk en kan daarom goed gebruikt worden in een afgesloten ruimte.

Direct Tesa lijmverwijderaar bestellen op Rajapack.nl!

Naast de Tesa lijmverwijderaar kunt u bij ons nog veel meer praktische producten bestellen. Zo kunt u kiezen uit ergonomische lijmpistolen en lijmstaven waarmee u in een handomdraai karton, papier, hout en zelfs kunststof kunt hechten. Werkt u toch liever met tape? Dan bestelt u deze extra voordelig in combinatie met een tafelafroller of een pistoolroller.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Bedrukte tape
2 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Lijmverwijderaar 3M
Nieuw
1 referentie
Vanaf 10,75 € Excl. BTW
Etikettenverwijderaar Decolnet
Nieuw
1 referentie
Vanaf 15,95 € Excl. BTW