Nieten

››  12 producten

Niet documenten samen met stevige nietmachines, sterke niettangen en scherpe nietjes

We staan er niet echt bij stil hoe vaak we op kantoor naar onze nietmachine of niettang grijpen om documenten samen te nieten. Nietjes en een nietmachine zijn onmisbaar voor een dagelijks vlotte kantoorwerking. Maar ook in uw magazijn, bedrijf of verpakkingsafdeling wordt er constant gebruik gemaakt van nietmachines en nieten.

Denk maar aan het dichtnieten van kartonnen dozen en verpakkingen. Hier maken we uiteraard gebruik van mechanische of pneumatische nietmachines en van zwaardere nieten, die perfect enkelgolf-, dubbelgolf- of driedubbelgolfkarton penetreren.

Bundelen zei u? Nieten, folie, elastiek, touw, binders en omsnoeringsband

Op gebied van nietjes, tangen en machines, vindt u bij Rajapack zonder problemen het passende product. Maar ook wanneer u producten op een andere manier wilt sluiten of bundelen dan met nieten, heeft u keuze uit een grandioos assortiment ander verpakkingsmateriaal. Zo vindt u in onze webwinkel bijvoorbeeld omsnoeringskits en machines, omnsoeringsband, verpakkingstape, industriële lijm, elastieken, touw en binders.

Bestel uw nietmachines, niettangen, nietjes en nieten direct online!

Bestellen van uw nietmachines en nieten doet u bij Rajapack in een handomdraai. En u heeft uw bestelling razendsnel in huis! Voor al onze producten geldt namelijk dat ze – mits uit voorraad leverbaar – binnen 24 uur worden bezorgd. Tenzij een ander tijdstip u beter uitkomt, natuurlijk.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.
Bedrukte tape
 

Zoekresultaten filteren

  •  (575)
  •  (10)
  •  (10)

Merk

Kleur

  •  (1)
Aantal referenties per pagina:
Lijst Raster
Sorteren op:
1
Koperen nieten Josef Kihlberg
4 Bestelcodes

Vanaf 84,90 € Excl. BTW
Nietjes
2 Bestelcodes

Vanaf 1,25 € Excl. BTW
Ontnieter Bostitch
1 referentie

1,99 € Excl. BTW
Metalen nieten Bostitch
5 Bestelcodes

Vanaf 59,40 € Excl. BTW
1