logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Omsnoeringsmachines  ( 5 producten )

Met deze handige omsnoeringsmachines kunt u razendsnel grote hoeveelheden kartonnen dozen omsnoeren. De Strapex halfautomatische omsnoeringsmachines zijn ontzettend eenvoudig te gebruiken. U hoeft alleen de speciale omsnoeringsband om de doos te hangen en het apparaat doet de rest.

Een omsnoeringsmachine werkt veilig en snel! Het kost slechts 2 seconden om een kartonnen doos te omsnoeren en stevig te sluiten. Met de zwenkwieltjes kunt u een omsnoeringsmachine overal mee naar toe nemen in uw magazijn of bedrijf. Het enige dat u nodig heeft is een stopcontact! Zo bent u altijd klaar om overal waar nodig dozen en verpakkingen te omsnoeren.

Omsnoeringsmachines voor het sluiten van dozen

Maar dit zijn niet de enige verpakkingsproducten die u kunt gebruiken om dozen dicht te snoeren. Elastieken en touw, haspels voor omsnoeringsbanden, handmatige omsnoeringswerktuigen, omsnoeringsapparaten op batterijen en nietmachines en nietjes vindt u allemaal op Rajapack.nl.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Omsnoer razendsnel dozen en verpakkingen met een semi-automatische omsnoeringsmachine

  • Alle producten van deze categorie
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Merk
5 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
NieuwOmsnoeringsband voor omsnoeringstoestel
Vanaf 7,15 € Excl. BTW
NieuwBanderolleermachine
3.395,00 € Excl. BTW
Omsnoeringsmachine Minipack
1.395,00 € Excl. BTW
NieuwVolautomatische omsnoeringsmachine
3.995,00 € Excl. BTW
NieuwHalfautomatische omsnoeringsmachine
875,00 € Excl. BTW