• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Pistoolafroller  ( 14 producten )

Sluit verpakkingen en dozen sneller met een handige pistoolafroller voor tape

Bespaar tijd en kosten met deze handige pistoolafroller van Rajapack! Binnen een handomdraai plakt u de tape stevig vast op elke kartonnen doos. En met de sterke tape van Rajatape weet u zeker dat het pakket gesloten blijft tijdens transport. Omdat u de tape rechtstreeks op de doos kunt plakken en afscheuren gebruikt u alleen de hoeveelheid die u nodig heeft. Hartstikke handig en kostenbesparend!

Sluit in een handomdraai elke kartonnen doos met de pistoolafroller!

In ons assortiment vindt u verschillende soorten pistoolafrollers. Zo bestelt u de afroller voor PVC-tape extra voordelig in combinatie met enkele rollen van dit onmisbare verpakkingsmateriaal. U heeft in een keer een complete set waar u langere tijd mee vooruit kunt.

Maar ook andere soorten tape zoals geruisloze tape, versterkte tape, kraftpapieren tape, bureautape, machinetape, bedrukte tape of PP-tape zijn te bestellen bij Rajapack. Natuurlijk kunt u de afrollers ook los bestellen. Zo vindt u bij ons ook geruisloze afrollers die samen met de geruisloze tape zorgen voor rust en stilte in uw magazijn. De beschermende afrollers garanderen veiligheid, terwijl de slakkenhuisdispenser uw tape vrij houdt van vuil en vocht.

Direct de pistoolafroller bestellen op Rajapack.nl!

Naast de handige pistoolafroller kunt u bij ons ook een tafelafroller bestellen. Deze plaatst u heel eenvoudig op een bureau of paktafel. Wilt u liever pakketten dichtlijmen? Kiest dan voor de lijmpistolen en lijmstaven.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.