logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Tafelafroller  ( 8 producten )

Kent u dat: u wilt tape of plakband gebruiken maar deze is moeilijk af te rollen? Het begin is niet te vinden, de tape plakt direct aan uw vingers, of u pakt altijd meer plakband dan u eigenlijk nodig heeft. Hier hebben wij bij Rajapack een handige oplossing voor, de tafelafroller! Met deze handige dispensers en plakbandmachines gebruikt u altijd de juiste hoeveelheid. En u scheurt deze in een handomdraai af! Geen gedoe meer met onhandige rolletjes tape, door deze afrollers is uw plakband altijd gebruiksklaar.

Gebruik altijd de juiste hoeveelheid tape met deze handige tafelafroller!

U kunt deze tafelafroller bestellen voor allerlei soorten tape. De handzame plakbandmachines zijn ideaal voor op een bureau. Hiermee scheurt u snel een stuk plakband af voor bijvoorbeeld het samenvoegen van documenten of het snel ophangen van een memo. Speciaal voor kraftpapieren tape hebben wij een praktische dispenser. Eenvoudig in het gebruik en door het praktische formaat simpel op te bergen in uw magazijn. Ook vindt u bij ons een sterke dispenser gemaakt voor tape tot 25 mm breed.

Direct de tafelafroller bestellen op Rajapack.nl!

Bent u op zoek naar de bijbehorende rollen tape en plakband? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Want naast de tafelafroller kunt u bij ons allerlei soorten tape bestellen, zoals PVC-tape, PP-tape, geruisloze PP-tape, machinetape, bureautape en versterkte tape.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Kleef alles makkelijk vast of samen met een handige tafelafroller voor kleefband of tape

  • Alle producten van deze categorie
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
8 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
NieuwElektrische tape- of plakbanddispenser
119,00 € Excl. BTW
NieuwTafelafroller voor 1,2 of 4 tapes
Vanaf 33,95 € Excl. BTW
NieuwElektrische tapedispenser
1.295,00 € Excl. BTW
Halfautomatische tapedispenser
399,00 € Excl. BTW
Bureau-afroller
Vanaf 8,65 € Excl. BTW
Afroller voor tape Tesa
Vanaf 18,25 € Excl. BTW