0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Hoekprofielen

Bescherm de randen van uw producten met schokwerende hoekprofielen

Voorkom schade aan uw zending met de beschermende hoekprofielen van RAJA! Deze profielen zijn gemaakt van stevig karton of zacht schuim. Door hun speciale vorm zijn ze makkelijk te bevestigen op de randen van uw producten.

U kunt kiezen uit verschillende U-, O- of L-hoekprofielen met een dikte van 7 of 18 mm. De hoekprofielen uit schuim zijn gemaakt van soepel en zacht polyethyleen schuim. Door de zelfklevende strip blijven deze randen goed zitten. Maar veel van de beschermende profielen klemmen zich gewoon zelf vast door hun speciale vorm.

Hoekprofielen en beschermend verpakkingsmateriaal

Naast deze handige beschermende en stootwerende hoekprofielen bestelt u bij RAJA nog veel meer beschermend verpakkingsmateriaal of opvulmateriaal. Dit laatste is ideaal om de lege ruimte rondom uw producten in hun doos op te vullen. Hierdoor blijven ze mooi op hun plaats in hun verpakking. Dit beschermt tegen schokken en voorkomt beschadiging van uw producten tijdens transport of verzending. U kan uw goederen ook beschermen met plastic buisnet, schuimfolie op rol, luchtkussenfolie en flo-pak opvulmateriaal.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

12 referenties
Sorteren op: Relevantie