0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
3
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Luchtkussens

Vul de lege ruimte in uw dozen rondom uw producten op met gebruiksklare luchtkussens

Het gebruik van luchtkussens in bulk heeft vele voordelen. U bespaart tijd, geld en met maar liefst 1000 luchtkussentjes per zak heeft u altijd genoeg gebruiksklare luchtkussens op voorraad! Deze stevige, afscheurbare kussens zijn ideaal om de lege ruimte in dozen mee op te vullen.

En met de handige dispenserdoos, die 300 luchtkussens bevat, vult u de dozen razendsnel op. De luchtkussens zijn in kettingvorm verpakt. U kunt heel eenvoudig het aantal kussens afscheuren dat u nodig heeft en ze zijn klaar voor gebruik! U verbruikt enkel het opvulmateriaal dat u nodig heeft. Dat is voordelig en goed voor het milieu.

Luchtkussens en beschermend opvulmateriaal

Daarnaast hebben wij nog heel wat ander opvulmateriaal zoals schuimopvulling, schokwerende blokjes die u eenvoudig aan de binnenzijde van uw verpakkingen en dozen kleeft, bescherm- en opvulpapier, flo-pak, houtwol of plastic buisnet dat heel eenvoudig al uw producten beschermt zonder opvulling.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

2 referenties
Sorteren op: Relevantie