0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Productetiketten

Geef uw producten een duidelijke identificatie met een van onze productetiketten

Wilt u uw merknaam of een specifieke boodschap duidelijk in de kijker zetten? Kies dan voor een van onze productetiketten. Dankzij een laserprinter voorziet u ze eenvoudig en snel van de gepaste boodschap. Naast mooi en praktisch is een productetiket ook vochtbestendig waardoor de meeste weersomstandigheden geen negatieve impact hebben. Ook vetten en oliën zullen uw etiket niet kunnen beschadigen.

Productetiketten voor een mooie presentatie van al uw producten

Onze etiketten uit glanzend polyester zijn beschikbaar in twee uitvoeringen. Kies voor de witte polyester productetiketten om de heldere kleuren van uw boodschap of merk nog duidelijker naar voren te laten komen. Wilt u liever discreet te werk gaan? Kies dan voor een transparant productetiket. Dit etiket is doorzichtig waardoor uw boodschap minder opvalt op de productverpakking.

Bedrukte productetiketten voor uw magazijn of winkel

In ons assortiment voorgedrukte productetiketten kunt u kiezen voor kortingsetiketten, fluo-etiketten of textieletiketten. Onze kortingsetiketten en fluo-etiketten zijn voorzien van een kortingspercentage van -20 % tot -50 %. Ze komen dus ongetwijfeld goed van pas tijdens een seizoensopruiming, uitverkoop, aanbiedingen, enz. U kleeft ze moeiteloos op eender welke ondergrond, van textiel en kunststof, tot papier of karton.

Met een textieletiket kunt u dan weer makkelijk de kledingmaten zichtbaar maken van uw textiel. Met deze productetiketten ziet de klant onmiddellijk of zijn/haar maat in de rekken ligt, zonder de kledingstukken aan te raken, open te vouwen of te verplaatsen.

Heeft u uw keuze kunnen maken? Bestel dan eenvoudig uw productetiketten via onze webshop en ontvang ze binnen de 24 uur. Snel geleverd overal in de Benelux.

6 referenties
Sorteren op: Relevantie