0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Stickers en signalisatie

Maak de richtlijnen voor social distancing op een eenvoudige manier zichtbaar.

Social distancing en een goede handhygiëne zijn essentieel bij het indijken van de verspreiding van virussen. Om de regels die hiermee gepaard gaan nooit uit het oog te verliezen, kan u gebruikmaken van de nodige stickers en signalisatie. De selectie van onderstaande producten komt van pas in zowel winkels, bedrijven als publieke ruimten.

Met ons aanbod signalisatietapes en signalisatiebanden bakent u de verschillende zones eenvoudig van elkaar af. Voor werknemers, bezoekers en klanten wordt het daardoor snel duidelijk hoeveel afstand ze dienen te bewaren ten opzichte van elkaar of uw personeel.

Speciaal voor social distancing en de handhygiëneregels werden er specifieke stickers ontwikkelt met aangepaste pictogrammen en boodschappen. U kan de verschillende varianten kleven waar u maar wilt: op de vloer, aan het raam, langs een toonbank of receptie, enz. Het volledige overzicht vindt u op deze pagina.

Voor meer informatie over ons aanbod stickers en signalisatie voor social distancing kan u contact opnemen met onze specialisten via het nummer 0800-224 24 24. Meer uitleg over het gebruik van signalisatietapes en -banden van RAJA kan u bovendien vinden op onze blog.

9 referenties
Sorteren op: Relevantie