0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

U-mapjes en L-mapjes

Deel uw dossiers op een overzichtelijke manier in met u-mapjes, l-mapjes en tabbladen

Een goed georganiseerde administratie is erg belangrijk voor de vlotte werking van uw bedrijf. Bij RAJA vindt u alles wat u nodig heeft om uw documenten keurig en netjes op te bergen: tabbladen, documentenhouders, U-mappen, L-mappen, ordners, kaften en mappen en archiefdozen.

Nooit documenten zoek dankzij deze handige mapjes

Snel iets terugvinden in een lijvig dossier. Nooit meer iets verliezen uit een ordner. Het kan met goed geordende en overzichtelijke dossiermappen duidelijk ingedeeld met tabbladen en schutbladen, geperforeerde en doorzichtige plastic u-mapjes en gekleurde plastic l-mapjes. Eenvoudige en voordelige kantoorbenodigdheden die u heel wat moeite en tijd kunnen besparen.

Alles voor kantoor

Verder bieden wij u ook allerlei andere onmisbare kantoorbenodigdheden aan zoals: nietjes en nietmachines, scharen, lijm, perforators, schrijfmateriaal, markeerstiften, plakband, paperclips en Post-it memo’s.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste materiaal voor uw kantoor. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

3 referenties
Sorteren op: Relevantie