0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Kantoor en archief

Organiseer uw kantoor en archief optimaal met deze kantoorbenodigdheden

Niets is zo vervelend als een onopgeruimd kantoor of archief. Om dagelijks de boel op orde te houden, heeft u heel wat kantoormateriaal nodig. Ordners en ringmappen, om uw documenten in op te bergen en te sorteren, documentenmappen, dossiermappen, tabbladen: alles om maar overzicht aan te brengen in uw administratie. Sterke kartonnen archiefdozen en opbergdozen zijn handig voor een vlotte archivering van al uw mappen en dossiers. Wat een werk! Gelukkig bestelt u alle benodigdheden voor kantoor en archief eenvoudig via de webshop van RAJA.

Compleet assortiment voor kantoor en archief

Kwalitatief hoogwaardig papier in A4- en A3-formaat, geschikt voor alle laserprinters, inkjetprinters en kopieerapparaten. Schrijfblokken, blocnotes en zelfklevende post-it notes om alles netjes te noteren en niets te vergeten. Een ruim assortiment balpennen, potloden, vilstiften, markeerstiften en markers om vlot te schrijven en te markeren. Lijm, tape en plakband of nietmachines en nietjes om al uw documenten samen te voegen of te bundelen. En kantoorenveloppen om uw belangrijke documenten mee te verzenden. Bij RAJA vindt u alle kantoorartikelen en schrijfmaterialen die u nodig heeft.

RAJA: van alle markten thuis

Naast artikelen op gebied van kantoor en archief, hebben wij ook producten voor bijvoorbeeld opslag en magazijn, of hygiëne en kantine. Zo bestelt u bij RAJA net zo makkelijk een voorraad ballpoints als machines en verpakkingssystemen, rekfolie en pallets of promotionele verpakkingen.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

274 producten