0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,2/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Beschermende postdozen

Veilig schadegevoelige producten verzenden in een beschermende postdoos

Met de beschermende postdozen van RAJA beschikt u over een verpakking die kostbare of schadegevoelige producten goed beschermt tegen schokken. Bovendien kan de inhoud in de postdoos niet schuiven.

Deze postdozen sluiten perfect aan bij de afmeting van uw producten. Door een laag zacht en dik schuim aan de binnenkant houden ze uw artikelen uitstekend op hun plaats. Aan de buitenkant zijn deze schuimboxen gemaakt van sterk en schokwerend karton, dat eventuele klappen en schokken opvangt. Quicksnap en easybox postdozen zijn daarnaast voorzien van een bescherm- of klemfolie waarmee uw product in de doos vastgezet wordt.

Beschermende postdozen en andere postverpakkingen

Behalve onze speciale beschermende postdozen, vindt u in ons assortiment nog veel meer handige postverpakkingen en verpakkingsmaterialen. U kunt onder meer kiezen uit: Eenvoudige postdozen, Verzenddozen voor platte producten, Brievenbusdozen, Ordnerdozen, Boekverpakkingen, Verzendkokers, Cd- en multimediaverpakkingen, Dekseldozen, Dozen met variabele vulhoogte, Houten kisten.
Voor elke verzending is er een passende doos. Alle verpakkingen worden bovendien overzichtelijk weergegeven in onze webshop.

Bestel uw beschermende postdozen eenvoudig online

Bestelt u uw postdozen bij RAJA, dan bent u verzekerd van uitstekende service en razendsnelle levering. Vandaag online besteld, is morgen al in huis. Als uw type doos op voorraad is, leveren wij standaard binnen 24 uur. Heeft u dus op korte termijn beschermende verzenddozen nodig? Bestel ze dan vandaag nog!

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

13 referenties
Sorteren op: Relevantie