0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Dekseldozen en dozen met variabele hoogte

Verpak producten met een variabelehoogte in een handige dekseldoos

Of het nu om standaard dekseldozen gaat, om witte of bruine, verstevigde dekseldozen met versterkte zijwanden of om een dekseldoos voor omvangrijke producten, RAJA levert ze u allemaal binnen 24 uur. Dekseldozen en dozen met variabele vulhoogte past u aan naargelang de hoogte van uw product, en zijn daarmee inzetbaar voor een veelvoud aan artikelen.

Zo gebruikt u dekseldozen en dozen met variabele vulhoogte

Dekseldozen en dozen met variabele vulhoogte vult u eventueel tot boven de rand. De omsluitende deksel schuift u vervolgens over de doos, waarna u de doos sluit met tape of omsnoeringsband. Zo bent u er altijd zeker van dat u over dozen beschikt die passen voor de producten die u moet verpakken. De RAJA dekseldozen zijn daarmee ideaal voor drukwerk en voor andere volumineuze artikelen.

Dekseldozen en dozen met variabele vulhoogte: ons assortiment

Dekseldozen zijn verkrijgbaar als in enkelgolf-, dubbelgolf- en driedubbelgolfkarton. Door het robuuste ontwerp van de dekseldozen en dozen met variabele vulhoogte, zijn ook kartonnen dozen enkelgolf geschikt voor zwaardere artikelen, en verzending via de post. Verder in ons assortiment, onder andere: palletiseerbare dozen, lange dozen, platte dozen, vierkante dozen, postdozen en dozen voor gevaarlijke stoffen.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

10 referenties
Sorteren op: Relevantie