0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

A3 dozen

Verpak drukwerk op A3 formaat in deze aangepaste dozen voor drukwerk

Drukwerk op A3-formaat is al behoorlijk groot en niet zo makkelijk te verpakken. Tenzij u natuurlijk beschikt over de sterke en handige kartonnen dozen van RAJA die specifiek zijn afgestemd op A3-drukwerk. Met deze kartonnen dozen in A3-formaat wordt het voor u heel makkelijk om uw kostbare drukwerk stevig en goed beschermd te verpakken voor verzending, transport of stockage. Er zijn heel wat verschillende modellen kartonnen dozen beschikbaar die op A3-formaat zijn afgestemd: gewone dozen met flappen in wit of bruin enkelgolf- en dubbelgolfkarton, extra platte dozen, postdozen, variaboxen, rigiboxen en verstevigde dekseldozen. Neem geen risico bij het verpakken van uw A3-drukwerk, gebruik de kartonnen dozen van RAJA.

Dozen in A3-formaat en drukwerkverpakkingen in A7, A6, A5 en A4

RAJA biedt verpakkingsoplossingen voor drukwerk van formaat! Dat wil zeggen: dozen in A3-formaat, maar ook kleiner. Voor al uw A4-documenten die u wilt verpakken zijn er zo maar liefst 38 verschillende dozen in A4-formaat. En voor het kleinere werk zijn er dozen in formaat A7 tot A5. Met vaste sluitklep, of met variabele vulhoogte.

Dozen in A3-formaat, en véél groter!

Doet u bijvoorbeeld in groots internationaal transport, dan hebben wij kartonnen dozen, verzenddozen, exportcontainers, maar ook robuuste houten kisten. En doet u in wijn, dan wij voorzien u net zo graag van draagtassen voor flessen, cadeaudozen voor flessen en flesverzenddozen.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

9 referenties
Sorteren op: Relevantie