0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

A7, A6 en A5 dozen

Verpak drukwerk op A5, A6 of A7 formaat in deze aangepaste dozen voor drukwerk

Ook voor het verpakken van kleinere formaten drukwerk op A5-, A6- of A7-formaat vindt u geschikte kartonnen dozen bij RAJA. Postdozen, brievenbusdozen, extra platte dozen, verstevigde dekseldozen, gewone dozen met flappen, een Fastobox of een Variabox... U noemt het maar. Bij de meeste van deze dozen in formaat A7 tot A5 kunt u kiezen voor wit of bruin karton.

Dozen in formaat A7 tot A5, of groter

RAJA biedt verpakkingsoplossingen voor drukwerk van formaat! Dat wil zeggen: dozen in formaat A7 tot A5, maar ook groter. Zeer grote documenten zoals posters, affiches en plannen kan u veilig opgerold verzenden in ronde, vierkante of driehoekige kokers. Voor al uw A4-documenten die u wilt verpakken en goed beschermd wil verzenden of stockeren zijn er heel wat verschillende dozen in A4-formaat. En zelfs voor al uw A3-documenten hebben we de perfecte dozen in A3 formaat. Met vaste sluitklep, of variabele vulhoogte.

RAJA: dozen voor elk formaat

Wij leveren uiteraard een range aan dozen voor drukwerk, waaronder een mooi aanbod dozen in formaat A7 tot A5. Maar ook op andere fronten hebben we een overdonderend compleet aanbod. Bijvoorbeeld op het gebied van internationaal transport: in ons assortiment vindt u kartonnen dozen, verzenddozen, exportcontainers, maar ook robuuste houten kisten. En doet u in wijn, dan leveren wij graag uw flessenverzenddozen, maar ook cadeaudozen voor flessen en draagtassen voor flessen.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

14 referenties
Sorteren op: Relevantie