0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
1
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Lange dozen

Koop lange dozen voor lange smalle producten online bij RAJA. ✓ Geleverd in heel de Benelux.

Lange smalle producten, zoals rollen stof of papier zijn niet het eenvoudigst om in te pakken en te verzenden. Lange artikelen verpakt u echter moeiteloos in de lange dozen van RAJA. Onze lange kartonnen postdozen zijn beschikbaar in wit of bruin enkelgolf- of dubbelgolfkarton: kartonnen dozen enkelgolf zijn prima voor de minder delicate producten; dubbelgolf is er voor de zwaardere artikelen en transporten. Teckelboxdozen zijn eenvoudig te openen aan de lange zijde, en telescopische lange dozen past u eenvoudig aan de lengte van uw product aan. En ook voor andere bijzondere formaten hebben we een passende oplossing!

Lange dozen, platte dozen, vierkante dozen …

Voor al uw bijzondere verpakkingen en verzendingen heeft RAJA de juiste doos. Zo hebben we lange dozen in overvloed, maar ook op het gebied van platte dozen voor het verpakken van platte producten zoals kalenders, lijsten … , vierkante dozen, of bijvoorbeeld dekseldozen en dozen met variabele vulhoogte zijn we ruim gesorteerd. Onze filosofie: voor elk product is er een ideale verpakking. En die selecteert u eenvoudig in onze webshop!

Ook dozen voor speciale verzendingen

Verpakt u gevaarlijke producten? Kies dan voor RAJA dozen voor gevaarlijke producten. Deze stevige palletiseerbare dozen beantwoorden aan de verpakkingsnormen van de Europese Unie, groep I, II en III, voor veilig verpakken en transport.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal. Neem een kijkje in onze webshop of bel ons op 0800-224 24 24.

7 referenties
Sorteren op: Relevantie