0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
3
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Platte dozen

Verpak platte producten makkelijk en snel in platte kartonnen dozen

Heeft u platte producten te verpakken? RAJA levert binnen 24 uur uit een ruim assortiment platte kartonnen dozen, speciaal voor het verpakken van platte producten, zoals lijsten, spiegels, opvouwbaar meubilair, keyboards, platte onderdelen en apparatuur, kalenders, enzovoort! Onze platte dozen zijn verkrijgbaar in een groot aantal formaten, in wit en bruin enkelgolf- en dubbelgolfkarton. Van postdozen tot dekseldozen en dozen met variabele vulhoogte. En helemaal handig voor opslag en transport zijn onze palletdozen, die aan het standaard formaat van pallets zijn aangepast.

Palletiseerbare platte dozen

Behalve platte kartonnen dozen enkelgolf, uitstekend voor de verzending van lichtere en wat minder delicate artikelen, hebben we bij RAJA ook een ruim assortiment dubbelgolf en zelfs driedubbelgolf kartonnen dozen. Dubbelgolf- en driedubbelgolfkartonnen dozen zijn ideale palletiseerbare dozen, omdat ze stabiel stapelen. In driedubbelgolfkarton hebben we ook speciale dozen voor gevaarlijke producten.

Platte dozen, lange dozen, vierkante dozen…

Voor al uw bijzondere verpakkingen en verzendingen heeft RAJA de juiste doos. Zo hebben we platte dozen in overvloed, maar ook platte lange dozen, vierkante dozen... Onze filosofie is dat er voor elk product een ideale verpakking is.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal. Neem een kijkje in onze webshop of bel op 0800-224 24 24.

6 referenties
Sorteren op: Relevantie