Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
3
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Dozen, postdozen en containers

Kies uit vele honderden formaten kartonnen dozen, postdozen, verzenddozen …

Heeft u dozen nodig voor het verpakken, verzenden of stockeren van uw goederen? U vindt hier zeker de juiste kartonnen dozen, verzenddozen of postdozen. RAJA is immers de Europese nummer 1 inzake kartonnen dozen, exportcontainers en verzenddozen. Bestel via onze webshop alle dozen en verpakkingsmaterialen die u nodig heeft. Ze worden binnen 24 uur uit voorraad geleverd. Zo bent u er zeker van dat u altijd snel over de juiste kartonnen dozen beschikt om uw goederen veilig te verpakken en te beschermen. Op die manier kunnen uw logistieke activiteiten ononderbroken doorgaan, zelfs wanneer u pas op het laatst uw kartonnen dozen bestelt.

Kartonnen dozen geschikt voor elk product

Lichte, zware, robuuste of breekbare producten, u verpakt ze best in een aangepaste doos in enkelgolf, dubbelgolf of driedubbelgolf karton. U kan ook kiezen tussen witte of bruine kartonnen dozen. Voor het verpakken van heel specifieke goederen zijn er ook dozen met speciale afmetingen, dozen voor drukwerk, dozen voor flessen, exportdozen, palletiseerbare dozen, verhuisdozen, archiefdozen, dekseldozen, dozen voor gevaarlijke producten …

Laat uw kartonnen dozen op maat maken

Mocht u in ons uitgebreid assortiment toch niet de doos vinden die u wenst, dan maken wij voor u de perfecte kartonnen dozen op maat. U kan dozen, postdozen en verzenddozen ook laten bedrukken met uw logo, merk, firmagegevens, enz. Met dozen op maat beschikt u steeds over een verpakking die optimaal aan uw eisen voldoet.

Bel ons voor professioneel advies inzake kartonnen dozen, verzenddozen en exportcontainers, op het nummer: 0800-224 24 24.

283 producten

Boxselector

Ontdek de beste formaten

Meer dan 1250 dozen op voorraad

Afmetingen in cm (Lengte x breedte x hoogte):