0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Machines en verpakkingssystemen

> Verpak sneller, goedkoper en efficiënter dankzij onze verpakkingsmachines:
Lees er alles over in ons e-book van verpakkingsmachines en -systemen.

Via de RAJA webshop bestelt u in een handomdraai alle verpakkingen en verpakkingsmaterialen die nodig zijn voor uw bedrijfsactiviteit. Om u het leven nog makkelijker te maken bieden wij u ook een aantal machines en verpakkingssystemen aan. Hiermee kan u zelf beschermende en schokwerende opvulmaterialen produceren, dozen sluiten door ze te omsnoeren met omsnoeringsband, of gestapelde pallets met rekfolie omwikkelen voor een veilig en stabiel transport.

RAJA verpakkingssystemen en machines

Dankzij onze verpakkingsmachines kan u heel wat tijd besparen bij uw dagelijks verpakkingswerk. Ook uw verpakkingsbudget zal er wel bij varen want met onze verpakkingssystemen kan u zelf onmisbare verpakkingsmaterialen produceren. Denk bv. aan schokwerend opvulmateriaal, zoals papierkussens, luchtkussens, schuimkussens of luchtkussenfolie.

Met een omsnoeringsmachine sluit u snel en stevig dozen of houdt u ladingen met een grillige vorm stevig op pallets. Met een wikkelmachine voor rekfolie kan u in een oogwenk elke gestapelde pallet omwikkelen en verstevigen. Plastic zakken kan u op maat van uw producten maken met een thermolasapparaat of een sealapparaat en een rol buisfolie. En zelfklevende etiketten tenslotte, print u makkelijk zelf met een van onze etikettenprinters of labelwriters.

Professioneel advies

Onze machines en verpakkingssystemen spelen en belangrijke rol bij uw logistieke activiteiten. Ze kunnen u heel wat tijd en geld helpen te besparen. Daarom is het belangrijk dat u goed overlegt met onze specialisten terzake zodat u zeker bent over de juiste verpakkingsmachine te beschikken.

Bel ons voor professioneel advies op het nummer: 0800-224 24 24.

123 producten