0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Garderobekasten en magazijnkasten

Sla alles efficiënt en veilig op met ons assortiment kasten voor uw kantoor of magazijn

Garderobekasten en magazijnkasten zijn onmisbaar in elke werkruimte: of het nu gaat om een kantoor, archiefruimte, kleedkamer, magazijn of werkatelier. De garderobekasten van RAJA bieden u de mogelijk om uw persoonlijke spullen en kledij veilig op te bergen voordat u aan de slag gaat. Magazijnkasten zorgen er op hun beurt weer voor dat ook uw werk- of kantoormateriaal netjes is geordend en opgeslagen blijft achter slot en grendel.

Sla uw werkmateriaal veilig op achter slot en grendel

Kies voor een hangslot of cijferslot en sluit uw magazijnkasten en garderobekasten veilig af. De persoonlijke spullen van uw werknemers blijven daardoor gevrijwaard van pogingen tot diefstal. Zo’n slot komt trouwens ook van pas bij de opslag van zeer gevoelige of eerder gevaarlijke producten of materialen.

Lockers in kunststof voor ongezien veelzijdig gebruik

Een van de meest veelzijdige magazijnkasten in het aanbod van RAJA vormen onze kleurrijke lockers in kunststof. De lockers zijn prima geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De toepassingen ervan als opslageenheid zijn eindeloos. Denk maar aan: de voedingssector, scholen en kindercrèches, zwembaden, sport- en fitnesscentra, ziekenhuizen, outdoor evenementen en festivals, shopping centra, treinstations en luchthavens, de verpakkingssector, de automobielsector, de bouwnijverheid, de meubelindustrie, enz. De lockers in kunststof zijn eenvoudig op elkaar te stapelen en eindeloos moduleerbaar. Doordat ze vervaardigd zijn in kunststof zijn ze tot slot bestand tegen alle weersomstandigheden en tegen roest en corrosie.

Maak hier uw keuze uit een van onze praktische garderobekasten en magazijnkasten. Breng orde en netheid naar uw werkplek en berg uw persoonlijke spullen voortaan altijd veilig op.

19 referenties
Sorteren op: Relevantie