0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Gereedschapswanden

Creëer met deze gereedschapswanden een geordende en efficiënte werkpost. Vind uw gereedschap in één oogopslag

Laat uw werkmateriaal niet langer rondslingeren maar orden het overzichtelijk aan een gereedschapswand van RAJA. De gereedschapswanden van RAJA beschikken over de nodige perforaties waaraan u een uitgebreid assortiment compatibele hakensets kan bevestigen (steeds apart verkrijgbaar). De haken zijn eenvoudig te vergrendelen met een kunststof schroef. De metalen wanden zijn beschikbaar in meerdere kleuren zodat u elke gereedschapswand kan ordenen naargelang het type werkmateriaal. Zo vindt u nog sneller het juiste gereedschap terug.

Met de gereedschapswanden van RAJA houdt u uw werkruimte volledig vrij voor het hoogstnoodzakelijke. U bevestigt uw werkmateriaal eenvoudigweg aan de overeenkomstige haken, perfect binnen handbereik en in het zicht. De hakensets zijn compatibel voor onder andere volgende gereedschappen: schroevendraaier, steeksleutel, zaag, tangen, boor of inbus, enz. Elke gereedschapswand is eindeloos uitbreidbaar in alle richtingen. Hoe groter uw werkplek, hoe meer ruimte u heeft voor het plaatsen van overeenkomstige gereedschapswanden. U kan ze zowel horizontaal als verticaal installeren en met elkaar combineren. De wandpanelen zijn vervaardigd in uiterst stevig plaatstaal waardoor ze probleemloos zijn opgewassen tegen een stootje.

Kies voor de gereedschapswanden van RAJA en verzeker u van een uiterst overzichtelijke werkplaats. Maak hieronder uw keuze of neem contact op met onze verpakkingsspecialisten en overloop samen met hun alle mogelijkheden.

2 referenties
Sorteren op: Relevantie