0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,2/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Werkplaatskrukken en werkplaatsstoelen

Werk veilig en comfortabel met ergonomische werkplaatskrukken en magazijnstoelen

Ergonomie en veiligheid zijn twee erg belangrijke elementen in een dagelijkse werksituatie. Zeker ook binnen de werking van uw magazijn, logistieke of verzendafdeling. Wanneer u aan een inpaktafel de hele dag goederen en producten verpakt dan is een comfortabele werkhouding van cruciaal belang. De werkplaatsstoelen die RAJA aanbiedt, ook wel gekend als zit-sta-hulpen, helpen om op een ontspannen en aangename manier te kunnen werken.

Maar de goederen die u verpakt, worden ongetwijfeld in uw bedrijf ergens gestockeerd en moeten uiteraard ook tot aan de inpaktafel geraken. Dit betekent dat u ze op een veilige manier uit de rekken van uw magazijn moet kunnen halen. Stabiele en professionele ladders zijn hierbij een belangrijk hulpmiddel. Of kleine trapjes en werkplaatskrukjes voor wanneer de producten zich niet al te hoog in de rekken of gewoon op een kast bevinden.

Ladders, magazijnstoelen en andere magazijnuitrusting

Bij RAJA vindt u naast ladders, werkplaatsstoelen, werkplaatskrukjes en trapjes zowat alles wat u nodig heeft om een vlotte werking van uw magazijn of logistieke afdeling te garanderen: magazijnrekken, inpaktafels, afrollers en snijstandaarden, magazijnbakken, stapelbakken, steekwagentjes, transpalletten, plateauwagens, weegschalen, spanbanden, breekmessen, scharen …

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

14 referenties
Sorteren op: Relevantie