0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Plastic stapelbakken

Richt met deze stapelbakken, vouwkratten en opbergdozen uw magazijn professioneel in

Met een goed georganiseerd magazijn bespaart u ruimte én tijd! U kunt makkelijker producten terug vinden en u maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Met de handige plastic stapelbakken kunt u in een handomdraai alle goederen netjes sorteren. Deze bakken zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Er zijn transparante stapelbakken, stapelbakken speciaal voor grote producten of met een praktische opening aan de voorzijde, maar ook stevige kratten en vouwkratten.

Bovendien vindt u bij RAJA ook heel wat toebehoren voor plastic stapelbakken, zoals lengteverdelers, doorkijkvensters, speciale etiketten en stapelrekken … Zo maakt u optimaal gebruik van uw plastic stapelbakken.

Stapelbakken en magazijnbakken

Naast deze plastic stapelbakken vindt u op rajapack.nl nog veel meer onmisbare producten voor uw magazijn, zoals magazijnbakken en magazijnrekken.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

25 referenties
Sorteren op: Relevantie