0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,2/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Afbakeningen en afzettingen

Bescherm uw personeel, machines en stellingen met onze selectie afbakeningen en afzettingen

Het assortiment afbakeningen en afzettingen van RAJA vormt een prima oplossing om verkeersdoorgangen af te bakenen of om opslageenheden en stellingen te beschermen tegen botsingen met rollend magazijnmateriaal. De afbakeningen en afzettingen van RAJA zijn stuk voor stuk robuust en zeer opvallend door hun felle kleuren.

U kunt hieronder een keuze maken uit verschillende soorten afbakeningen en afzettingen. In de eerste plaats kunt u bijvoorbeeld opteren voor een stalen aanrijdbeveiling. Door soort barrières wordt onder andere op parkings gebruikt om verkeersdoorgangen duidelijker af te bakenen. Ook binnen ziet u deze afbakeningen vaak opduiken, bijvoorbeeld om wandelzones in een groot magazijn te beschermen tegen aanrijdingen met rollend materiaal.

Voor een efficiënte bescherming van uw stellingen en opslageenheden raden we u aan om te kiezen voor onze stalen beschermingsbarrières. Deze barrières (met een opvallende gele coating) kunnen eenvoudig in de grond worden verankerd. U kunt kiezen uit een breed assortiment vormen en afmetingen: rechte barrières, barrières met een beschermplaat, hoekbarrières of lage beschermingsranden.

De voorgaande afbakeningen en afzettingen dient u in de grond te verankeren om een optimale bescherming te garanderen. Het kan echter ook gebeuren dat u slechts een tijdelijke afscherming wilt creëren. In dat geval is een uitbreidbare plastic interventiebarrière de beste oplossing. U zet hem onmiddellijk op de juiste plaats en klapt hem open tot wel 2,25 meter. De ballasten kan u optioneel met water vullen voor meer stabiliteit. Dit soort afbakening is nadien weer makkelijk op te vouwen voor een eenvoudige opslag.

Kies voor de afbakeningen en afzettingen van RAJA en verzeker u van een werkomgeving waar het veilig werken is voor iedereen.

12 referenties
Sorteren op: Relevantie