0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Signalisatieborden

Maak hieronder uw keuze uit de belangrijkste signalisatieborden en verzeker de veiligheid op uw werkvloer

Gebods- en verbodsborden zijn onmisbaar op elke werkplek of bedrijventerrein. De signalisatieborden van RAJA voldoen aan de universele normen en zijn zeer eenvoudig te installeren. Doordat ze vervaardigd zijn in polystyreen zijn ze uiterst robuust en zeer stevig. U heeft de keuze uit een ruim assortiment borden met een opvallende rode kleur. Deze borden duiden op een gebod of een waarschuwing. Het gaat dan bijvoorbeeld om signalisatieborden die verwijzen naar een verboden rijrichting, een rookverbod, een verbod om een doorgang te blokkeren, enz. Signalisatieborden met een blauwe kleur wijzen dan weer op een gebod, zoals de aanduiding van een verplichte rijrichting.

Naast rood en blauw onderscheiden we eveneens nog de signalisatieborden met een groene kleur. Hierbij gaat het om borden die duiden op veiligheid, eerste hulp of evacuaties. De inkt van al onze borden is behandeld tegen uv-stralen zodat de boodschap niet vervaagt in de loop van de tijd.

U kunt hieronder het volledige aanbod signalisatieborden terugvinden. Bestel ze eenvoudig online vóór 16 uur en ontvang ze al de volgende werkdag!

4 referenties
Sorteren op: Relevantie